Jacques Tichelaar schijt zeuven kleuren stront

StommelingJones
Wij hebben zelf maar een paspoort en dat zouden we graag inruilen voor het paspoort van een land waar alles beter is. Bovendien roepen wij bij dezen iedereen, dus niet alleen Marokkanen, Turken en andere buitenlanders, op om geen belasting te betalen. Kortom, wij hebben een pleurishekel aan Nederland, de loyaliteit is ver te zoeken en als we een alternatief hadden gehad, waren we al lang weggeweest.

Het maakt ons geen moer uit hoeveel paspoorten de Nederlandse bewindslieden en kamerleden hebben, daar het toch allemaal gewoon ordinaire zakkenvullers zijn en ze zich allemaal op dezelfde manier binnen hun eigen partijen omhoog hebben moeten likken, alsmede witte voetjes en bruine armen hebben moeten halen.

Dat neemt niet weg dat er soms nog weleens iets grappigs gebeurt in den Nederlandschen politiek. Neem nu de volslagen onbekende Jacques 'om een identiteitscrisis te kunnen krijgen moet je een identiteit hebben' Tichelaar. Die is een soort van woordvoerder van de PvdA en heeft in dier voege laten blijken dat hij zeuven kleuren stront schijt omdat de SP almaar groter wordt en de PvdA almaar kleiner. Nu heeft Sjaak gezegd dat hij boos is op Jan Marijnissen, omdat Jan gezegd heeft dat het een dikke plus zou zijn als die twee Pvdajers in het kabinet afstand zouden doen van hun dubbele paspoort.

Zoals gezegd, ons kan het geen reet schelen, maar als Sjakie (die volgens onze stagiaire zelfs de fractievoorzitter van de neogodsdienstwaanzinnigen der PvdA is) zich er zo over opwindt, kan het niet anders dan dat Jan een gevoelige snaar heeft geraakt. Zolang Jan nog niet op de absolute meerderheid afkoerst (want daar zijn wij als de dood voor) hebben wij liever Jan dan Sjakie, dus wij zeggen: Hup Jan!02-04-2007 11.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere