Zakkenvullers geven pers de schuld

Stommeling Jones als kamerclown
Volgens verse berichten, onder andere in de De Telegraaf denken de over het paard getilde gore zakkenvullers die zichzelf liever aangeduid zien als 'kamerleden':
"dat de manier waarop de pers verslag doet van de politiek een belangrijke oorzaak is van het dalend vertrouwen in politici en partijen."
Welnu, wij denken van niet. Wij denken dat dat stelletje tuig de pers nog dankbaar mag wezen voor de omzichtige manier waarop de pers met de 'kamerleden' omspringt.

De klootzakken zouden het volk moeten vertegenwoordigen, maar dat doen ze niet, daar zit de fout. Fons Jansen zei ooit: "Eens in de vier jaar mag je stemmen op iemand die je niet kent en die zelf nog niet weet wat hij gaat doen." Dat is niet langer waar. Tegenwoordig mag je stemmen op iemand die je niet kent en die zeker weet dat hij je gaat belazeren. Zo schrijdt de beschaving voort.02-04-2007 17.43 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere