Gristenhonden willen alle pret onmogelijk maken

Stommeling Jones
Wij hebben een schijthekel aan pretparken, maar wij weten dat er mensen zijn die ze wel leuk vinden en die gunnen wij hun verzetje graag. De godsdienstwaanzinnigen gunnen niemand enig plezier en volgens de laatste berichten gaat de BTW op pretparkkaartjes omhoog. Wel godverdegodverdegodver.

Van een normaal loon kun je godverdomme al niet eens meer een gezin onderhouden, laat staan op vakantie, dus voor sommige mensen is een dagje pretpark het hoogtepunt van het jaar. Dieptriest, maar waar. En dat willen de neostalinistische godsdienstwaanzinnigen die zielepoten nu ook nog afpakken.

Wij willen geen haatzaaien, want dat mag niet meer, maar wij denken ook niet dat wij dat nog hoeven te doen. De neostalinistische godsdienstwaanzinnigen doen het zelf veel beter dan wij het zouden kunnen, per slot van rekening. Wij wensen ook niemand dood, want dat mag niet meer, maar als iemand kans ziet de voltallige regering, het koningshuis en het parlement om zeep te helpen, staan wij wel te juichen. Tenzij dat ook niet meer mag, dan houden wij ons in.

[NOOT VAN UW CAPTAIN:] Wij vermoeden dat Stommeling Jones vooral boos is omdat zijn jaarlijkse uitstapje naar de Apenheul nu ook duurder wordt. Dat vinden wij wel vreemd omdat hij sowieso ieder jaar geheel platzak terugkomt doordat "die kleine rotaapjes" (welke het zijn zegt hij er niet bij) wederom zijn portemonnaie gejat hebben.03-04-2007 09.34 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere