Cpt. Iglo test censuur Jan Marijnissen

Wij stemmen al jaren met frisse tegenzin telkens weer SP. Ook bij de komende verkiezingen, die wij in augustus, september zo'n beetje verwachten, zullen wij vermoedelijk SP stemmen.Helaas moeten wij constateren dat Jan Marijnissen niet helemaal zuiver op de graad is. Wij hebben daar zelf al eens iets over gezegd in Jan Marijnissen niet eerlijk? en voelen ons naar aanleiding van de (tot nog toe laatste reactie daarbij) nu geroepen daar even op terug te komen.

Wij hadden ons namelijk net op Jan's weblog zitten ergeren aan de zogenaamde zelfspot die er bedreven werd. Het stukje Omdat ie zo leuk is is niets meer dan een cartoon, die helemaal niet zo leuk is. De cartoon behelst een poppetje dat de SP moet voorstellen en dat een buil op de kop heeft doordat het een dikke plus tegen het hoofd gekregen heeft. Jan weet natuurlijk heel goed dat dat hele gezeik over het inleveren van het paspoort en de bijbehorende dikke plus de SP alleen maar meer stemmen oplevert, vandaar onze kwalificatie "zogenaamde zelfspot".

Onze oude ergernis en onze nieuwe ergernis combinerend, hebben wij geprobeerd bij genoemd stukje de volgende reactie te plaatsen:

"Ik vind http://zataka.com/marijnissen.html net iets leuker. Hoewel, leuker is het woord niet. Wel interessanter."
Wij zijn reuze benieuwd of die door Jan's censuur komt, daar genoemde link verwijst naar Jan's censuur betreffende censuur, als u het nog kunt volgen. Hier staat hij in ieder geval al vast, met een screenshotje erbij ter illustratie.

05-04-2007 22.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere