Jan Marijnissen onder vuur door censuur

Omdat wij ons toch wat meer begonnen op te winden over Jan Marijnissen's censuur dan wij verwacht hadden, hebben wij hem een eposteltje gestuurd, met als onderwerp: "U dreigt stemmen te verliezen". De text luidt als volgt:
"Geachte heer Marijnissen,

Misschien weet u het niet, maar er zijn mensen, ondergetekende incluis en voorop, die het geen goede zaak vinden dat u op uw weblog stiekem reacties wegcensureert. Dat bovendien alle reacties die ook maar op enigerlei wijze melding maken van genoemde censuur ook worden weggecensureerd, maakt het er niet beter op.

Bij gebrek aan een alternatief wordt u door zeer velen zeer veel vergeven, waardoor zij toch maar weer op u stemmen, maar er zijn grenzen. Bij ondergetekende zijn die grenzen wel zo'n beetje bereikt, wat inhoudt dat er nog maar dat hoeft te gebeuren of ik stem niet meer op u. Gaarne had ik daaraan toegevoegd: "Dat zal u leren", maar ik ben bang dat zulks niet het geval is, dus die uitspraak zal ik niet doen.

Wel deel ik u mede dat ik u bij dezen vriendelijk verzoek een stukje ter uwer verdediging te schrijven voor www.opinieleiders.nl. Dat mag dan wel een heel goed stukje zijn, wil het mijn lezers overtuigen, dus denk er rustig even over na. Maar niet te lang.

Het alternatief is, dat u gewoon ophoudt met censureren en degenen wier reacties u heeft weggecensureerd netjes in het openbaar uw excuses aanbiedt. Hm, dan zal het wel een stukje moeten worden.

In afwachting van uw antwoord verwerk ik dit eposteltje alvast in een eigen stukje, opdat mijn lezers weten dat ik in ieder geval mijn best gedaan heb.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"06-04-2007 00.49 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere