Godsdienstwaanzinnige eikel Wolfsen valt vrijheid van meningsuiting aan

Stommeling Jones
Wij hebben de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel staan en zodra iemand de vrijheid van meningsuiting ook maar een beetje lijkt te willen aanvallen, schieten wij in de gordijnen.

Vandaag is het de beurt aan hondelul eerste klas Aleid Wolfsen van de Neogodsdienstwaanzinnige Bos Boys, ook bekend als de Pvda. Wat heeft deze luldebehanger namelijk gezegd? Welnu:

"Volgens hem voelen kunstenaars als cabaretiers en cartoonisten zich onzeker. „Op dit moment blijkt uit jurisprudentie dat het beledigende karakter van uitlatingen kan ontvallen als het gaat om een kunstzinnige uiting,” aldus Wolfsen. Hij denkt dat kunstenaars zich minder bedreigd zullen voelen als dit niet moet blijken uit uitspraken van de rechter, maar als het in de wet vastligt."
Wolfsen pleit dus voor een censuur vooraf op kunst. Van een godsdienstwaanzinnige neostalinistische zakkenvuller kun je zoiets verwachten en wij kijken er derhalve niet van op. Maar we krijgen er wel bloedgolven van. Het volgende maakt dat er niet minder op:
"Wolfsen is tegelijkertijd voor strenger optreden tegen discriminatie en belediging als het niet gaat om de vrije kunst, maar om platte beledigingen."
Jawel. Censuur en beperkingen, daar pleit deze platte boerelul voor. Wij zijn daar tegen en zullen uw en onze captain vragen mevrouw Wolfsen (als je zo'n zeikwijf bent, ben je een mevrouw, ook al staat in je paspoort of elders dat je van het mannelijk geslacht zou zijn) een mailtje te sturen waarin wordt gewezen op het bestaan van dit stukje.

08-04-2007 20.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere