Webmaster 'Linkse Lente' in de fout

Zoals u als trouwe lezer ongetwijfeld weet, heeft uw captain sinds enige tijd een ipban aan zijn broek van het slechtbezochte forum van Linkse Lente.x

Hedenmiddag bezocht uw captain Sargasso, alwaar hij bij het stukje Beheersing of censuur? de volgende reactie achterliet:

"Zie over de censuur op Marijnissen's weblog ook 'Jan Marijnissen onder vuur door censuur'.

Jan Marijnissen heeft merkwaardigerwijze nog niet op het daarin genoemde eposteltje gereageerd. En dat terwijl de onderwerpregel luidde: "U dreigt stemmen te verliezen".

Zou dat die man soms nix kunnen schelen?"

Tot onze verbijstering was de volgende reactie afkomstig van de webmaster van het Linkselenteforum, de domme Jeroen. Hij schreef:
"Heet Cpt. Iglo, da's ook toevallig. Komt net een van de reaguurders die ik wél een IP-ban heb gegeven even voorbij!"
Hij bedoelde waarschijnlijk "Hee Cpt. Iglo", maar spellen is ook een kunst en die beheerst hij niet. Het woord reaguurders wordt vooral gebruikt door de hondelulle van GeenStijl en Domme Jeroen poogt vermoedelijk door het gebruik ervan iets te suggereren, maar wij hebben geen idee wat. In ieder geval hebben wij, op het gevaar af van linkspam beschuldigd te worden, de volgende reactie geplaatst:
"@Jeroen: zeg er even bij waarom je mij een ipban gegeven hebt. Weet je wat, ik doe het wel even: omdat jij de stalinonazi Hans in het Huis door dik en dun wenste te steunen (Zie http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=3409 )"
Daarop heeft Jeroen nog niet gereageerd. Zou hij plotseling beseffen dat hij een fout gemaakt heeft? Vermoedelijk niet. Daar is hij te dom voor.

TOEVOEGING: Iets later had Jeroen weer wel gereageerd en als reactie daarop hebben wij gezegd:

"@Jeroen: Jij houdt er als webmaster van het forum van Linkse Lente een ongezond stalinistisch ipbanbeleid op na. Ook zonder dat je het hier uitlegt, is jouw standpunt duidelijk: de webmaster mag alle hem onwelgevallige reacties wegcensureren en mensen die het niet met hem eens zijn verbannen.

Voor een moddereter als jij vind ik de volgende uitlating dan ook een gotspe: "Het inkorten van reacties zónder opmerking van de moderater blijft dan (al hoewel niet "verboden") toch ontoelaatbaar."

Jij kort ze niet alleen in, je maakt ze zonder opmerking onmogelijk. Zie ook het kersverse stukje 'Webmaster 'Linkse Lente' in de fout' op

Het staat je vrij om te reageren."09-04-2007 15.50 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere