Vrouwen boven neuken

Uw en onze captain heeft niet graag de indruk dat wij het hier allemaal voor de kat zijn kut, kont of staart doen en daarom hebben wij een programmaatje om de bezoekersstatistieken mee in de gaten te houden.

Wij weten niet precies hoe nauwkeurig dat programmaatje is, maar wel weten wij dat het aangeeft dat wij de afgelopen vier weken meer dan duizend bezoekers per dag hadden en het merendeel waren wij niet eens zelf. Het programmaatje geeft ook aan welke woorden er via een zoekmachine tot een bezoek aan onze webzijde hebben geleid.

"The Internet is for Porn", zegt en zingt men weleens en afgaande op onze statistieken geldt dat nog steeds. Veel beweging zit er niet in, of het moest zijn dat 'vrouwen' inmiddels boven 'neuken' staat en onderweg is om 'gratis' in te halen. Het rijtje van de eerste vijftien is: naakt, foto, van, naakte, naaktfoto, sex, bloot, meisjes, gratis, vrouwen, neuken, visser, ria, halsema, femke.

Wij hopen dat op termijn de woorden origami, kraanvogel, kikker, autorijden en koppeling zich een plaatsje in deze top vijftien weten te verwerven (die laatste twee in verband met de onvolprezen cursus autorijden van Stommeling Jones), maar we vrezen het ergste.10-04-2007 19.56 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere