Spreek voor jezelf, klootzak

Stommeling Jones als kamerclown
Dat Alexander en Maxima niet willen stoppen met fokken tot ze een zoon hebben, is hun goed recht. Dat wij voor hun foklust moeten betalen, stuit ons tegen de borst. De duurste uitkeringstrekster van Nederland heeft inmiddels acht kleinkinderen en het wordt de hoogste tijd dat ze met pensioen gaat, zodat ze haar tijd aan haar kleinkinderen kan gaan wijden. Met andere woorden: Bea, opgesodemieterd. Nu!

Onze neostalinistische godsdienstwaanzinnige premier, Jeepeetje 'ik ben Kim Jung Il in 't diepst van mijn gedachten' Kreukel, heeft naar aanleiding van de laatste worp van Maxima zijn kans schoon gezien om allerlei onzin uit te kramen "namens het Nederlandse volk". Spreek godverdomme voor jezelf klootzak. Wij willen jou, die bolle en zijn vrouw zo snel mogelijk weghebben. Onthou dat nou eens.

"Minister-president Balkenende heeft prins Willem-Alexander en prinses Máxima namens de Nederlandse bevolking gefeliciteerd met de geboorte van hun derde dochter. 'We delen de blijdschap om deze geboorte.'"
Wij delen die blijdschap helemaal niet. We kennen die lui helemaal niet, dus waar zouden wij blij om moeten zijn? Rot een eind op.
"Balkenende: 'Het is vandaag een heuglijke dag. Er is een dochter geboren bij Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Prinses Máxima is vanavond kort voor 22.00 uur bevallen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag."
Overdrijf niet zo, eikel. Als zij er blij mee zijn, prima, moeten ze helemaal zelf weten. Ons interesseert het geen reet, als we het positief willen stellen.
"[...] De geboorte van een kind is altijd een bijzonder moment. Iedere keer is het weer een groot wonder."
En niet goed opgelet bij biologie ook. "Een groot wonder". Waar haalt hij het vandaan. Nou ja, dat zal wel iets godsdienstwaanzinnigs zijn dan.
"Ik hoop dat beide ouders erin slagen om – ondanks de druk van buitenaf – hun drie kinderen een zo gewoon mogelijke jeugd te geven. Ongedwongen en in alle rust."
Dat hopen wij ook. TROONSAFSTAND! NU! GA MAAR ECHT WERK ZOEKEN!
"Als Nederlanders zijn we trots op ons Koninklijk Huis."
Helemaal niet. Het is een stel voornamelijk Duitse godsdienstwaanzinnigen zonder enige nuttige functie. Wij zijn deze dure uitkeringstrekkers liever vandaag dan morgen kwijt. Opgesodemieterd.
"Op de bindende rol die het speelt in onze samenleving. Op al het goede werk dat de verschillende leden van het Koninklijk Huis in binnen- en buitenland verrichten."
Lul maar raak.
"Trots zijn we ook op het gezin van de Prins van Oranje en Prinses Máxima. We leven allemaal mee. We delen de blijdschap om deze geboorte."
Wij zijn niet trots op het gezin van "de Prins van Oranje en Prinses Máxima". Wij vinden hun kinderen erg lelijk en wij twijfelen aan de intellectuele capaciteiten van "de Prins van Oranje" en de motieven van "Prinses Máxima". Wij leven helemaal niet mee en we zijn niet blij om deze geboorte, maar dat hadden wij al voorzichtig aangeduid, dachten wij.
"Namens u allen wil ik hen van harte feliciteren met de geboorte van hun derde kind."
Dat had je ons dan wel eerst mogen vragen, lul. Nou ja, voor deze keer dan. Weet je wat, wij zeggen het ook nog maar een keer, omdat wij weten hoe het hoort: van harte gefeliciteerd. En nou opgesodemieterd.

11-04-2007 05.00 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere