Bond tegen het vloeken

De deense vlag
Naar aanleiding van 'Godsdienstwaanzinnigen beslissen voor u' van Stommeling Jones, besloot uw captain eens te gaan kijken bij de bond tegen het vloeken. In het gastenboek wilde hij de volgende reactie plaatsen:
"Ik vloek godverdomme wanneer ik godverdomme wil en dat is nogal vaak. Als die god van jullie daar godverdomme bezwaar tegen heeft, dan moet hij godverdomme maar een bliksemschicht of zoiets sturen, maar een almachtige die een 'Bond tegen het vloeken' nodig heeft, is natuurlijk een lachtertje. Rot nou godverdomme gauw een eind op zeg. Dank u."
Toen hij op "plaatsen" of "verzend" ofzo had gedrukt, las hij:
"Laat een berichtje achter in ons gastenboek!
Berichten worden zo snel mogelijk geplaatst door de webmaster.

Bedankt voor het bericht. Na goedkeuring wordt het automatisch geplaatst."

Dat hadden ze godverdomme eerder moeten zeggen. Nu lijkt het erop dat uw captain zijn tijd godverdomme heeft zitten verspillen, want die reactie van hem wordt door die kutbond tegen het vloeken natuurlijk nooit goedgekeurd. Oftewel in beschaafd Nederlands: hier worden wij niet vrolijk van.

14-04-2007 11.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere