Neogodsdienstwaanzinnigen lachend het graf in

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown
De neogodsdienstwaanzinnigen van de voormalige Pvda waren gisteravond bijeen in Leiden.Naar het schijnt waren ze daar omdat een aantal leden van de voormalige Pvda denkt dat er nog iets te redden valt.

Wouter Bos durfde zelf niet te komen, omdat het allemaal zijn schuld is en hij als godsdienstwaanzinnige geldwolf definitief door de mand gevallen is op het moment dat hij voor zijn eigen portemonnaie toch maar in het kabinet ging zitten.

Mevrouw Vogelaar die de Nederlandsche gesubsidieerde huurder te grazen neemt, verschool zich achter "dat is een maatregel van het vorige kabinet, dus daar kan ik niets aan doen" en de voormalige wetenschapper Plasterk, die dus beter Zeikhard genoemd kan worden, verklaarde mevrouw Vogelaar een uitstekend minister te vinden. Dat kan hij makkelijk zeggen, want als voormalig wetenschapper woont hij niet gehuurd en is hij bovendien ook reeds binnen enkele weken plat op zijn bek gegaan door alle kritische geluiden over het onderwijs, waar hij nu nota bene minister van is, in te slikken.

Judas Bos kwam nog wel voor de camera, inclusief zijn eeuwige stomme grijns, uitleggen wat de voordelen zijn van de neogodsdienstwaanzinnigen in het kabinet: "ik hoef niet te werken en krijg veel meer geld dan ik verdien. Daar zeg je toch geen neen tegen?" Oh, wacht, dat zei hij niet. Dat dacht hij alleen maar. Hij zei: "ik gedraag me als de vieze vuile vette VVDjer die ik ben en Sjakie Tichelaar is dom genoeg om dat in de kamer te verdedigen. Ik lach me drie slagen in de rondte en als ik definitief uitgekotst ben, neem ik de commissariaten van Kok over, waarna ik mij negen slagen in de rondte blijf lachen. Jezus, wat ben ik blij met dit domme volk." Hij formuleerde het net even anders.

De staatstelevisie probeerde een positief beeld van de bijeenkomst te schilderen en volgens de reportage van Ferry 'als ik de kans had gekregen was ik journalist geworden' Mingele en Clairy 'hoezo probeer ik Jeremy Paxman te imiteren?' Polak, heerste er in Leiden geen grafstemming. Als dat waar is, zijn wij daar erg blij mee. Dit godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet Balkenende gaat voortijdig vallen, al was het maar omdat er nog minder van deugt dan van de vorige vierentwintig godsdienstwaanzinnige kabinetten van Jeepee Kreukel, en hoe later de neogodsdienstwaanzinnige Bos Boys door hebben hoe de vork in de steel zit, des te liever het ons is. Dan gaan ze lachend het graf in en horen we er nooit meer wat van.18-04-2007 04.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere