Godsdienstwaanzinnige waarschuwt godsdienstwaanzinnigen

De griezeligste godsdienstwaanzinnige van Nederland, die de griezeligste godsdienstwaanzinnige is doordat hij er met zijn gladde praatjes en bijbehorend voorkomen in geslaagd is iedereen, behalve ons dan natuurlijk, te doen vergeten dat hij de griezeligste godsdienstwaanzinnige van Nederland is, heeft weer toegeslagen.

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown
Zijn godsdienstwaanzinnige partijtje heeft maar een paar zetels in de tweedekamer en toch heeft het de macht. Het most niet maggen. Deze macht wordt nu door André 'de griezeligste godsdienstwaanzinnige van Nederland' Rouvoet ingezet om de neogodsdienstwaanzinnigen van de voormalige pvda te bedreigen. Rouvoet waarschuwt PvdA is de kop.

"Partijleider André Rouvoet van de ChristenUnie waarschuwt de PvdA om de kwestie van ambtenaren die weigeren homohuwelijken te sluiten „niet op de spits te drijven"."
Wel godverdomme. Ambtenaren horen hun werk te doen en als ze gewetensbezwaren hebben, moeten ze stoppen met hun werk. Daar zijn het namelijk ambtenaren voor. Niemand heeft ze gedwongen ambtenaar te worden en niemand dwingt ze ambtenaar te blijven. Dit kabinet heeft, net als het vorige, beloofd dat er ambtenaren ontslagen zouden worden, dus hier ligt een mooie kans. Als je een baan kiest die niet overeenkomt met je godsdienstwaanzin, of in zo'n baan werkt, moet je niet zeiken, maar kiezen wat je belangrijker vindt. Duidelijk? Duidelijk.
"Anders komen „initiatieven” van het kabinet dichterbij om hun rechtspositie te waarborgen."
"Jullie moeten je bek houden, anders komt er een wet dat jullie je bek moeten houden" dus. Een partij die zich op die manier laat chanteren is geen knip voor de neus waard. De pvda zal zich dus wel laten chanteren. Duidelijk? Duidelijk.

21-04-2007 12.49 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere