Gristenhonden erger dan de nazis

Stommeling Jones
Dankzij de opeenvolgende neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinetten Balkenende is er in Nederland een sfeer ontstaan waarin de gristenhonden hun kans schoon zien de maatschappij hun griezelige waandenkbeelden op te leggen.

Nu is het Jacco Groeneveld, directeur Leger des Heils Jeugdhulpverlening en Reclassering, die zijn grote scheur opengetrokken heeft. Volgens het stukje 'Anticonceptie mishandelende ouder verplichten' zou hij geopperd hebben:

"De samenleving moet niet schromen het debat aan te gaan over eventuele gedwongen anticonceptie voor ouders die al meerdere kinderen hebben mishandeld. "
Verder lezen wij:
"Hans Lomans, voorzitter van de Bureaus Jeugdzorg, vindt het een 'zaak van de politiek', maar toonde zich niet afwijzend."
Die Hans Lomans zal ook wel een gristenhond zijn, want de gristenhonden spelen elkaar de leidinggevende baantjes graag toe. Met de gedachte aan gedwongen anticonceptie voor een bepaalde bevolkingsgroep begeven de gristenhonden zich op dezelfde weg die de nazis van dierenvriend Adolf Hitler ooit wensten te bewandelen. Zo ver wij ons nu kunnen herinneren, wilden de nazis vooral gekwalificeerd geesteszieken het voortplanten onmogelijk maken, dus in dier voege is deze lichting gristenhonden erger dan de nazis.

De definitie van kindermishandeling wordt dagelijks verder opgerekt, zodat je binnenkort als je je kind bij het ontbijt per ongeluk even aanstoot, waardoor zijn melk omvalt, kunt rekenen op een bezoek van de mishandelingspolitie en als je pech hebt, brengen ze meteen een artsassistent mee voor de gedwongen sterilisatie.

Als wij niet zo tegen het concept van de gedwongen anticonceptie zouden zijn, zouden wij dit gedwongen anticonceptieconcept graag toepassen op de gristenhonden (je kind een gristelijke opvoeding geven is volgens ons trouwens een ernstige vorm van kindermishandeling, dus zelfs volgens hun eigen voorstel zouden de gristenhonden gedwongen kinderloos moeten blijven, doch dit terzijde). De gedwongen postnatale abortus kan dan in ene moeite door. Wij vragen ons trouwens af of de gristenhonden die dit soort waanzin opperen misschien contact hebben gehad met stalinonazi Hans in 't Huis of zijn vriendjes bij Groen Links. Fris is het allemaal allerminst.25-04-2007 10.39 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere