Seats and Sofas, de hondelulle van de week

StommelingJones
Wij betalen geen belasting, want daar zijn wij te slim voor. Als wij dus iets dat op een blauwe enveloppe lijkt in ons postvak zien, weten wij dat iemand een onsmakelijke grap met ons wil uithalen.

In dit geval was het een grap van onze stagiaire, met wien wij derhalve nog een hartig woordje moeten wisselen. Zij had de reclamefolder van 'Seats and Sofas - A giant take-away' aan ons doorgegeven. Wij zijn niet boos op haar, maar wel op 'Seats and Sofas - A giant take-away'. Die klotefirma heeft genoemde folder namelijk bewust, willens en wetens, frauduleus en met boos opzet doen lijken op een grote blauwe belastingenveloppe. Op de voorzijde staat zelfs het woord 'Belastingdienst' en de achterzijde is ook zo enveloppeachtig mogelijk gemaakt.

De enveloppefolder of folderenveloppe is gericht "Aan de bewoners van dit pand", dus dan weet je al dat het niet klopt, want zo werken die klootzakken van de belastingdienst helemaal niet, maar toch. Als je "Belastingteruggaaf 2007" ziet staan, word je toch even blij, want wat is er nou leuker dan belasting die je niet betaalt wel terugkrijgen?

Het blijkt echter te gaan om een doodgewone stomme actiefolder waarin 'Seats and Sofas - A giant take-away' beweert acht dagen lang geen BTW te zullen rekenen: "8 dagen ZONDER BTW shoppen". Geloven ze het zelf? Dan zijn ze wel de enigen. Wij hebben alle "Seats and Sofas" die wij nodig hebben, waaronder een inmiddels tot design uitgeroepen slaapbankje dat in zogoedalsnieuwtoestand tweeduizend euro waard zou zijn en in de huidige door de redactiekatten bewerkte toestand op de vrijmarkt zou blijven staan tot na het einde, waarna zelfs de schoonmaakploeg zou weigeren het mee te nemen, doch dit terzijde.

Vanwege deze buitengewoon irritante kutfolder benoemen wij 'Seats and Sofas - A giant take-away' tot hondelulle van de week en tevens hebben wij besloten er nooit iets te zullen kopen. Dat zal ze leren.

[NOOT VAN UW CAPTAIN:] Het is waar dat Stommeling Jones geen belasting betaalt, maar dat is niet omdat hij er te slim voor is. Hij komt er gewoon niet voor in aanmerking doordat hij te weinig verdient.

27-04-2007 18.07 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere