Griezeligste gristenhond begint akelig grote bek te krijgen

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown
Een minderheid van de kiezers heeft op de gristenhonden gestemd en toch hebben wij nu een kabinet waarin de gristenhonden het voor het zeggen hebben. Erger nog: dankzij de neogristenhonden van de voormalige Pvda maken de griezelige gristenhonden van de Gristenhondenunie nu de dienst uit.

Het is natuurlijk al erg genoeg dat zo'n gladde glibber als André 'en nou bidden, tuig' Rouvoet in het kabinet mag zitten, vicepremier mag zijn en zich mag verbeelden dat hij als minister van jeugdzaken de Nederlandsche jeugd tot gristenhond mag laten opvoeden, maar wat nog erger is, is dat hij nu ook nog een grote bek begint te krijgen. Bescheidenheid siert de mens en de vraag is of zo'n gore gristenhond nog veel menselijks heeft.

'ChristenUnie wuift liberale kritiek weg', aldus de krant van godsdienstwaanzinnig Nederland. Het bericht is afkomstig van het ANP en begint als volgt:

"LUNTEREN - De leiding van de ChristenUnie heeft zaterdag de kritiek uit links- en rechts-liberale hoek over spruitjeslucht en betutteling, weggewuifd. Zowel politiek leider André Rouvoet als fractievoorzitter Arie Slob zei op het partijcongres in Lunteren dat deze critici zelf de aansluiting met de maatschappij missen."
Lunteren, was dat niet de plek waar de NSB ook altijd zijn partijcongressen hield? Hoe Rouvoet en Slob tot de conclusie zijn gekomen "dat deze critici zelf de aansluiting met de maatschappij missen", is ons een raadsel. Volgens ons zouden ze de maatschappij nog niet eens herkennen als ze erdoor overreden werden. Of was dat een tram? De Gristenhondenunie heeft trouwens wel gelijk. De Gristenhondenunie wordt niet zozeer gekenmerkt door spruitjeslucht en betutteling, als wel door een regelrechte putlucht en dictatoriale neigingen, wat wel een paar graadjes erger is.
"Rouvoet, nu vice-premier en minister voor Jeugd en Gezin, benadrukte dat de samenleving de afgelopen jaren is veranderd en dat er meer behoefte bestaat aan gemeenschapszin."
"Gemeenschapszin". Dus toch gewoon de NSB in een nieuw jasje. Weg met het individualisme. Weg met de vrijheid van meningsuiting. Alles voor, door en in dienst van de gemeenschap.
"Een elite van politici, columnisten en programmamakers heeft dat in zijn ogen nog niet door. ,,Mensen in Nederland zien nu in dat de morele vrijblijvendheid van de jaren negentig meer kapot heeft gemaakt dan ons lief is'', aldus Rouvoet."
Onder welke steen heeft deze worm de jaren negentig doorgebracht? De "morele vrijblijvendheid van de jaren negentig"? Waar heeft die lul het over?
"De steun voor de ChristenUnie, en niet alleen vanuit de eigen achterban, laat volgens hem zien dat de samenleving deze lijn volgt."
Rekenen kan hij dus ook al niet. De steun voor de Gristenhondenunie is weliswaar veel te groot, maar gelukkig nog niet zo groot als André 'zal ik mijn snor laten staan?' Rouvoet meent te constateren.
"Hij vindt dat de politieke oppositie zich moet richten op wat de samenleving nodig heeft."
"Hij vindt dat de politieke oppositie zich moet richten op wat de samenleving nodig heeft." Wij dachten eigenlijk dat dat meer een taak van de regering was, maar dat kan André 'ik denk dat ik ook maar een ander kapsel neem' Rouvoet natuurlijk niet zeggen, want dan moet hij weg. "Wat de samenleving nodig heeft", is om te beginnen namelijk een kabinet zonder gristenhonden. Sterker nog, "wat de samenleving nodig heeft" is een verbod op deelname aan de verkiezingen door godsdienstwaanzinnige partijen.
" Arie Slob ziet in tegenreacties van de VVD, GroenLinks en D66 vooral een proclamatie van eigen onmacht."
Arie Slob is een arrogante kwast. Wij zijn noch van de VVD, noch van GroenLinks, noch van D66 en onze tegenreacties zijn wel even wat agressiever dan die van genoemde partijen, die de Gristenhondenunie zelfs nog netjes blijven bejegenen. Onze tegenreacties zijn geen proclamatie van de eigen onmacht, doch uitingen van klinkklare woede. Hou godverdomme je godsdienst binnenskamers en ga lekker in je eigen clubje gristelijk zitten wezen, eikel.
" Rouvoet adviseert de PvdA zich niet van de wijs te laten brengen door de kritiek uit progressieve hoek."
Dat zal de Pvda vast niet doen, want de Pvda bestaat niet meer en is vervangen door de Neogodsdienstwaanzinnige Bosbrigade, die alleen maar geïnteresseerd is in regeringsdeelname, doch vergeten is waarom.
"De ChristenUnie-leider zei het volste vertrouwen erin te hebben dat de PvdA van harte meewerkt aan de uitvoering van het regeerakkoord."
Helaas zien wij de Bosbrigade ook slaafs de gristenhonden volgen, dus daar heeft Rouvoet gelijk.
" Een heikel punt tussen beide partijen blijft de afschaffing van de administratieve flitsscheiding. De ChristenUnie wil de procedure voor echtscheiding wel eenvoudiger maken maar vindt dat er altijd een rechter aan te pas moet komen. De PvdA ziet daarentegen wel wat in een administratieve scheiding als alternatief voor de flitsscheiding, in ieder geval voor mensen zonder kinderen. Slob is vastberaden niet zo'n mogelijkheid te creëren, zei hij zaterdag. "
Wij vinden het huwelijk sowieso een rare instelling die wat ons betreft net zo goed kan worden opgeheven, dus waar maken ze zich druk over. In de bijbel komt het woord flitsscheiding trouwens niet voor en hoe een gevaarlijke gek die vindt dat je je kinderen moet doden als god dat vraagt (Genesis 22: 1-19) minister van jeugdzaken heeft kunnen worden ontgaat ons. Ook op het punt van de echtscheiding zullen de gristenhonden overigens hun zin wel weer krijgen.
" Rouvoet en Slob hielden hun achterban zaterdag nog eens voor dat kabinetsdeelname goed is, omdat veel voor de partij belangrijke punten worden verwezenlijkt."
Wij zouden het prettiger vinden als die "voor de partij belangrijke punten" niet werden verwezenlijkt. Wij zijn namelijk groot geworden met een stevige hekel aan gristenhonden en andere godsdienstwaanzinnigen en alles wat voor hen van belang is, is doorgaans beperkend voor ons. Gauw even een vloek tussendoor, nu het nog kan, wel godverdegodverdegodver nog aan toe.
"Rouvoet noemde het generaal pardon, een vurige wens, dat er nu komt voor oude asielzoekers en de ingezette lijn voor een nieuw Europees verdrag. Ook wees hij erop dat de huurliberalisering en de no-claim in de zorg van tafel zijn. Daarom voelt de ChristenUnie zich thuis bij de koers van het kabinet."
Maar wel verzwijgen dat oude asielzoekers die gelogen hebben nu ook onder het generaal pardon gaan vallen, dat het woningbouwverenigingen blijft vrijstaan hele buurten te slopen om er prestigeobjecten voor in de plaats te zetten en dat de noclaim wordt vervangen door een eigen risico, zodat je gewoon net zo hard genaaid blijft worden als voorheen.
" De leden van de partij gaven al eerder aan achter de deelname aan het kabinet te staan. Fractieleider Slob gaf aan meer steun van het CDA te verwachten bij het beleid rondom de abortusboot Women on Waves, waar de ChristenUnie fel op tegen is. Dat gebeurde afgelopen week in zijn ogen nog te weinig."
En binnenkort gaan ze proberen abortus geheel verboden te maken, kerkbezoek te verplichten en heel Nederland op zondag te sluiten in verband met de zondagsrust.

Vroeger was er de uitdrukking: "De honden blaffen, de karavaan trekt verder". Nu kun je zeggen: "De gristenhonden blaffen en de karavaan wordt onwel van hun stinkende adem". Ons advies aan de gristenhonden luidt dan ook: bek houden en oprotten. Tandenpoetsen helpt namelijk niet.29-04-2007 10.37 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere