Talpa Tien, de hondelulle van de week

Stommeling Jones
Wij hebben Talpa Tien sowieso niet zo hoog zitten, maar wat ze nu presteren is wel heel erg. De vooral door zichzelf zwaar overschatte Wilfred Genee wees nog eens op de mogelijkheid om via internet de bekerfinale te volgen, met behulp van de zo zwaar in het nieuws geweest zijnde zesentwintig camera's.

"Wees zelf de regisseur", zei hij. Of woorden van gelijke strekking. En wat zagen wij godverdegodverdegodver toen wij op het genoemde internetadres (www.dewedstrijden.tv) arriveerden? De volgende mededeling:

"Wegens onderhoudswerkzaamheden is tien.tv tijdelijk niet bereikbaar

Je kunt wel gewoon De Gouden Kooi Live! kijken"

Wij willen De Gouden Kooi helemaal niet zien. Wij willen niet eens aan het bestaan van dat programma herinnerd worden. Sterker nog, wij dachten dat het allang in stilte was opgeheven wegens gebrek aan kijkers. Dat hele gezeik over die zesentwintig camera's en die webzijde was dus kennelijk alleen bedoeld om ons naar De Gouden Kooi te lokken. Daar zijn wij heel erg niet blij mee en daarom is Talpa Tien bij dezen de hondelulle van de week.

TOEVOEGING Toen wij even later (om 18.08 uur) even een screenshotje wilden maken, was de webzijde wel in de lucht, maar kregen wij de volgende mededeling: "Helaas! Het virtuele stadion zit vol. We proberen het nogmaals binnen 30 seconden." Talpa Tien blijft dus de hondelulle van de week. Toen wij uiteindelijk de beelden konden zien, bleken de ze van een tamelijk beroerde kwaliteit, vielen ze vaak weg en deugde het geluid ook niet. Dieptriest allemaal.06-05-2007 17.55 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere