'Merlin' is een lul

Merlin is een nieuwe respondent, van wie wij nog nooit gehoord hadden totdat wij vanmiddag de volgende reactie ontvingen:
"Jammer dat in de verboden woordenlijst niet onderstaande (citaat van jullie) geslachtsdelen staan! Geef even zelf het goede voorbeeld; dat komt wat volwassener over.
citaat: “De hondelulle wisten op een of andere manier toch hun kutspam in de desbetreffende reactievelden te krijgen.“einde citaat.
"
Wij moesten daar wel om lachen, al wisten wij dan ook niet precies wat deze eikel bedoelde, daar die kutspammers zich tot nog toe niet bediend hebben van woorden als kut en lul en wij derhalve ook geen enkele reden hebben om genoemde woorden te bannen.

Even later was het weer raak. Merlin meende te moeten opmerken:

"op de hoofdsite : de foto van captain IGLO in favoriete werkhouding: heel goed! Immers alle beginnnende, bezige en eindigende politici hebben een plank voor de kop.
Voor het overige: kuis uw taalgebruik.
Mensen zoals ik die onafhankelijk denken en dat ook kunnen hebben geen k.t en p..s -woorden nodig om ons denken en onze communicatiekracht te verlenen.
"
"Kuis uw taalgebruik"? Waar bemoeit die klootzak zich mee? Jezus, wat een lul.

15-05-2007 16.55 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere