Wilders moet terug naar school

Stommeling Jones als kamerclown
Geert Wilders vindt dat Nederlandse schoolkinderen elke dag trouw moeten zweren aan de Nederlandse vlag, zo lezen wij in de De Telegraaf. Gelukkig hebben wij hier een enorme stapel van die krengen liggen (vlaggen wel te verstaan. Van de De Telegraaf ontvangen wij dagelijks een exemplaar dat na lezing bij het oud papier gaat) dus we konden er meteen eentje in brand steken.

PVV-leider Geert Wilders wil dat Nederland weer trots wordt op de eigen vlag:

"'De nationale vlag staat in verreweg de meeste landen symbool voor trots en eenheid, maar niet in Nederland' schrijft hij in een column op de website GeenStijl"
De groep Wilders
Geert Wilders blijkt het andermaal allemaal niet zo begrepen te hebben. Nederland is namelijk geen eenheid en als het wel een eenheid zou zijn, zou je er nog niet trots op moeten wezen. Nederland is van oudsher het land met de verschillende zuilen die (gematigd) vrolijk langs elkaar heen leven en elkander alleen maar gedogen omdat elkaar afmaken zo'n smeerboel geeft. Als je daar trots op wilt zijn, moet je dat helemaal zelf weten Pipo, maar wij steken nog maar eens een driekleur aan. Het smelt meer dan dat het brandt en dat komt doordat het weer eens nix mocht kosten van uw en onze captain. Laat ie ze dan van papier kopen, dat geeft tenminste nog leuke vlammen.

"Wilders vindt het verder onzin dat de verschillende culturen in ons land gelijkwaardig zouden zijn. 'De westerse - en daarmee de Nederlandse - cultuur loopt namelijk op onder meer politiek, economisch, militair, wetenschappelijk, sociaal, cultureel en moreel gebied duizenden lichtjaren voor op de islamitische cultuur.'"
De deense vlag
Waar haalt ie het vandaan. Als je alleen maar de islam een achterlijke godsdienst wilt noemen, ben je bij ons aan het goede adres, daar iedere vorm van godsdienstwaanzin voor ons achterlijk is, maar je kunt ook doordraven en dat is wat onze nationale psychopatische clown hier doet. Daarbij laat hij ook nog eens zien dat hij op school niet goed heeft opgelet, want de "westerse cultuur" kan niet eens duizenden lichtjaren voorliggen. Het lichtjaar is namelijk een afstand en wel de afstand die het licht, dat, zoals wij allen, met uitzondering misschien van Geert 'maar ik heb wel een paar deelkwalificaties rechten' Wilders, weten, reist met de snelheid van het licht, in een jaar aflegt. Leest u die zin nog maar eens over, wij wachten wel even.

Om zelfs maar een lichtjaar voor te kunnen liggen, moet je dus al een behoorlijk aantal keren de aarde rond en het was handiger geweest als Geert 'geschiedenis was nu eenmaal niet mijn sterkste vak' Wilders zich beperkt had tot de constatering dat de "westerse cultuur" een paar eeuwen voorlag, als hij dat dan per se wil geloven.

Wij geloven er echter geen barst van en dan met name niet waar het Nederland betreft. Wij hebben hier per slot van rekening nog steeds een monarchie. Zolang wij een middeleeuws staatsbestel hebben, kunnen wij bezwaarlijk volhouden dat anderen achterlijk zijn, lijkt ons. Geert 'nou ja, ik heb nu eenmaal geen VWO' Wilders moet wat ons betreft terug naar school om zijn maatschappijleer, geschiedenis en natuurkunde op te halen, als er al iets op te halen valt.

En nu gaat de fik in een paar van die vlaggen tegelijk, voor deze speciale gelegenheid inclusief oranje wimpels.

Brandende vlag
Foto: Een brandende vlag. Wij hebben geprobeerd foto's te maken van onze eigen vlagverbranding, maar die zijn mislukt. En de camera is gesmolten.


18-05-2007 10.31 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere