Cpt. Iglo geeft pijp aan stagiaire

Enkele jaren geleden besloot uw captain om pijp te gaan roken, of te gaan pijproken, omdat hij vond dat dat bij zijn baard en de rest van zijn imago paste, om niet te zeggen hoorde.

Het experiment verliep weinig succesvol. Uw captain kreeg van de verschillende soorten tabak slechts verschillende soorten vieze smaak in de mond en van alle soorten tabak ook nog een naar soort steek in zijn achterhoofd. 'Project pijp' werd derhalve na een aantal serieuze pogingen afgeblazen en de pijp werd opgeborgen.

Hedenmorgen werd eerdergenoemde pijp gevonden door het dochtertje van onze stagiaire. Uw captain dacht: "O, verrek, dat ding had ik ook nog. Laat ik het maar weggooien." Het bellenblaasding van het dochtertje van onze stagiaire bracht hem echter op een idee. Bellenblazen, of bellen blazen, door de pijp. Er bleek een onderdeeltje in de pijp te zitten dat het blazen bemoeilijkte en nadat dat er uitgesloopt was, kon uw captain bellen borrelen. De door pijpaanblazing ontstane bellen vliegen namelijk niet weg, maar blijven in trossen aan elkaar hangen, hetgeen voor het dochtertje van onze stagiaire een merkwaardig verschijnsel was, dat ze nog nooit eerder had waargenomen.

Het eruitgesloopte onderdeeltje is inmiddels weggegooid en uw captain heeft de pijp aan onze stagiaire gegeven, zodat zij er nog wat bellen mee kan borrelen voor haar dochtertje. Als ze daar genoeg van heeft, kan ze de pijp weggooien.

Vliegende zeepbellen
Foto: Vliegende zeepbellen, geblazen met zo'n bellenblaasding
Pijp met bellen
Ceci n'est pas une soufflerie aérodynamique.
C'est une pipe.03-06-2007 12.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere