Norbert Pek volhardt in zijn ongelijk

Wat wij al dachten, is gebeurd. Norbert Pek heeft onze reacties van zijn log geveegd, wat zijn goed recht is, en ons een ipban gegeven, wat ook zijn goed recht is, waarna wij dezelfde reactie nogmaals geplaatst hebben omdat wij nu eenmaal om ipbannen lachen.

Daarna heeft hij het echter onmogelijk gemaakt om zonder Google-account te reageren, waarna wij kennelijk iets verkeerd gedaan hebben, daar het ons ook met googleaccount niet gelukt is. Wij vinden dat Norbert Pek en Ronald Ockhuysen ons nog steeds bewijs schuldig zijn. Norbert Pek denkt daar kennelijk anders over. Wel een grote mond hebben, maar met bewijs over de brug komen, ho maar. Maar goed, dit was onze laatste reactie op zijn log, voorlopig:

Zorg nou gewoon eens voor dat bewijs. Of geef toe dat je je voor het karretje van Ockhuysen hebt laten spannen, dan ben je ook van me af.

Misschien moesten wij maar eens samen een biertje drinken om een en ander te bespreken.

Je hebt je namelijk laten naaien en dat kun je niet leuk vinden, lijkt mij. Heb je er al spijt van?

Waarschijnlijk heeft hij er wel spijt van, maar wil hij het niet zeggen. Jammer van zo'n jongen.

03-06-2007 20.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere