Irritatieradio

De irritantste radioreclames van het moment zijn die van Centraal Beheer Achmea. Ze worden in ieder geval uitgezonden op staatszender Radio 1, of RadioOranje, zoals sommige mensen zeggen en ze zijn vooral zo irritant doordat ze bestaan uit een zeer slecht toneelstukje voor een debiel en een pensioenregeling. Ik denk tenminste dat ze over een pensioenregeling gaan, want mijn reflexen zijn nog uitstekend, dus zodra ik die eikel weer hoor beginnen, schiet mijn wijsvinger naar de knop waarmee ik de autoradio op de middengolf kan gooien en zodoende een paar minuten naar de wereldomroep van de Britse staatsradio kan luisteren. Daar blijf ik dan trouwens vaak hangen tot ik mijn bestemming bereikt heb, maar dat is een heel ander verhaal.

Een enkele keer sta ik net in de file of moet ik net schakelen, of allebei, zodat ik het geleuter niet kan onderbreken. Gelukkig komt bij deze spotjes de stoom vrijwel onmiddellijk uit mijn oren, zodat ik ook in dat geval niet alles hoef te horen. Wat ik wel hoor, is iemand die doet alsof hij platendraaier van beroep is en alsof hij de financiële zaken van zijn personeel goed geregeld heeft bij eerdergenoemd kutbedrijf. Als ik een platendraaier wil horen, stem ik wel af op een platendraaizender. En dit is nog niet eens een echte platendraaier ook, dus het slaat werkelijk helemaal nergens op.

Het ergste aan het hele geval is natuurlijk dat die spotjes over pensioenen gaan en dat je inmiddels vrijwel dagelijks te horen krijgt dat je zelf je pensioen wel kunt schudden omdat de ministers van het huidige neostalinistische godsdienstwaanzinnige slavendrijverskabinet besloten hebben dat de pensioengerechtigde leeftijd de komende tijd iedere week met een jaar verhoogd wordt, zodat wie nu nog geen zestig is sowieso moet doorwerken tot minimaal drie jaar na zijn dood.



12-06-2007 22.30 | Door: Arnold Kuijk

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere