Wij blijven hier!?: oprotten

De deense vlag
Uw captain is een ruimdenkend mens. Uw captain is daarom ook nix te beroerd om een webzijde te bezoeken die zich duidelijk provocerenderwijs 'Wij blijven hier!' noemt. Sterker nog, als uw captain de financiële middelen gehad had, had zijn eigen webzijde niet eens bestaan of door het leven gegaan onder de titel: "IK BEN WEG!"

Tot zover is er nog niets aan de hand. Dat begon pas toen uw captain op eerdergenoemde webzijde een reactie had achtergelaten waarin hij god, God, Allah, of hoe u het ook wilt noemen, een dikke vinger wenste te geven. Dat moet uw captain helemaal zelf weten en als god, God, Allah, Lou de Palingboer, de god van John Travolta en Tom Cruise of welke willekeurige andere god dan ook daar aanstoot aan wenst te nemen, dan staat het genoemde of niet genoemde god helemaal vrij uw captain met een bliksemschicht te treffen.

De moddereter van Wij Blijven Hier! denkt daar anders over:

"@ Cpt. Iglo

die dikke vinger hou je maar bij je

de grote boze mod"

Vervolgens heeft "de grote boze mod" uw captain een ipban gegeven, waar uw captain natuurlijk onmiddellijk omheen gezeild is, maar "de grote boze mod" was nog wakker, dus dat haalde niets uit. Uw captain gaat nu proberen de volgende reactie te plaatsen:
"Als het je hier niet bevalt, kun je altijd nog terug naar je eigen land. God bestaat niet, of je hem Allah wilt noemen of niet, en als ik een ander land had gehad waar ik heen kon, was ik allang weg geweest. Nou jij weer."
[TOEVOEGING, 18-6] Uw captain is er weliswaar in geslaagd de reactie te plaatsen, maar lang heeft die er niet gestaan. Uw captain heeft het vervolgens weer geprobeerd, met onder andere de toevoeging:
"Als je hier wilt blijven, wat gezien de titel van de webzijde voor de hand ligt, zul je iets minder gevoelig moeten worden op het gebied van je godsdienstwaanzin, lijkt mij."
Deze reactie werd niet meteen geplaatst en uw captain las:
"Uw reactie is succesvol toegevoegd.
Waarschuwing: Deze reactie moet eerst worden goedgekeurd voor deze wordt weergegeven
"
Deze reactie zal dus wel niet worden goedgekeurd. [EINDE TOEVOEGING]

17-06-2007 22.52 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere