Griezelige godsdienstwaanzinnige kan niet van kinderen afblijven

Stommeling Jones
Het huidige neostalinistische godsdienstwaanzinnige kabinet Balkenende is nog erger dan de vorige neostalinistische godsdienstwaanzinnige kabinetten Balkenende. De griezeligste godsdienstwaanzinnige van het hele stel, André 'weinig stemmen, veel te veel macht' Rouvoet, heeft nu bedacht dat de Nederlandse jeugd massaal in opvoedingskampen gestopt dient te worden.

Het idee om een deel van de jeugd op te sluiten en een gristelijke opvoeding te geven, is al ouder en gold tot nog toe voor dat deel van de jeugd dat reeds een strafblad had opgelopen. Dit gaat André 'godverdomme wat een lul' Rouvoet nog niet ver genoeg. Hij wil ook kinderen die alleen maar een beetje overlast veroorzaken in opvoedingskampen hebben en met dat doel wil hij het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens laten herzien. In wezen wil hij alle kinderen in opvoedingskampen hebben, opdat zij van staatswege een 'fatsoenlijke' gristelijke opvoeding verstrekt krijgen, alleen had hij dat voorlopig nog even geheim willen houden.

André 'weet u zeker dat het geen Adolf is' Rouvoet gaat met dit idee hopelijk snoeihard op zijn gezicht en wij hopen dat zijn onzindelijke manier van denken snel wordt afgestraft. Sterker nog WIJ EISEN EEN MOTIE VAN WANTROUWEN. Weg met deze viespeuk. Weg met dit kabinet. WIJ EISEN NIEUWE VERKIEZINGEN. En wij eisen ook dat partijen en individuen die zich door een godsdienst laten leiden niet aan die nieuwe verkiezingen mogen deelnemen. WIJ EISEN SCHEIDING VAN KERK EN STAAT.

Bijgaand een campagneaffiche (een kampagneaffiche dus. Hahahahahaha. Sorry) waar wij met gevaar voor eigen leven (we keken even niet goed uit met oversteken, zodoende) de hand op hebben weten te leggen. Waar doet ons dat nou toch aan denken?

Plaatje18-06-2007 16.18 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere