Kankerteringtyfusklotegristenhonden willen kinderen voor de rechter slepen

Stommeling Jones als kamerclown
Wij weten niet meer uit ons hoofd welke kankerteringtyfusklotegristenhond het was, maar wij weten wel dat een van de kankerteringtyfusklotegristenhonden die het momenteel voorhet zeggen hebben heeft gemeend te moeten zeggen dat kindertjes van acht voor de rechter gesleept moeten kunnen worden. Wij zijn het daarmee niet eens. Wij denken dat kinderen chronisch en congenitaal dom zijn, waar zij niets aan kunnen doen. Wij denken bovendien dat er voldoende veldwachters zouden moeten zijn om domme kindertjes effectief van de straat, dan wel uit de problemen te kunnen houden.

De kankerteringtyfusklotegristenhonden die het momenteel voor het zeggen hebben snappen niet dat voorkomen beter is dan voorkomen (raadt zelf maar waar de klemtoon ligt). Zij willen kindertjes opsluiten in het gevang of in opvoedingskampen. Wij zouden nu kunnen roepen: dood aan de kankerteringtyfusklotegristenhonden, dood aan de kankerteringtyfusklote gristenhonden, of dood aan de gristenhonden sec. Dat zal wel weer niet mogen, dus daarom doen wij het niet.

Plaatje

24-06-2007 05.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere