Yoshi wil premier worden

Stommeling Jones als kamerclown
In de onverkwikkelijke affaire betreffende de foto's van de smeerboel bij Belinda Meuldijk thuis (meer hierover, zeg maar gerust veel te veel, in de De Telegraaf) zijn ook foto's gepubliceerd van Yoshi de Nijs (nou ja, kan ook zijn dat hij Yoshi Meuldijk heet, daar willen we afwezen).

Toen wij de foto van vandaag zagen, dachten wij: "Verrek, die gast kun je zo op het bordes tussen de rest van de ministers zetten en dan valt hij op door zijn intelligente blik". Daar zouden wij het bij gelaten hebben, ware het niet dat in het bij de foto behorende stukje de volgende text stond:

"Yoshi kan zelf geen keuzes maken. Hij is autistisch. Hij heeft wel dromen. Hij wil achtbaanbouwer worden. Maar ook minister-president."
Aangezien wij nu een autistische premier hebben die zich ieder weekend in autootjes laat fotograferen omdat hij ervan droomt coureur te worden, zien wij voor Yoshi geen enkel beletsel, of het moest zijn dat een dergelijke ministerpresident niet in het landsbelang is. Daar we er met Yoshi niet op achteruit kunnen gaan, vinden wij het wel best.25-06-2007 10.21 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere