Rouvoet moet onmiddellijk weg

Stommeling Jones als kamerclown
In 'Griezelige godsdienstwaanzinnige kan niet van kinderen afblijven' meldden wij al:
"Het idee om een deel van de jeugd op te sluiten en een gristelijke opvoeding te geven, is al ouder en gold tot nog toe voor dat deel van de jeugd dat reeds een strafblad had opgelopen. Dit gaat André 'godverdomme wat een lul' Rouvoet nog niet ver genoeg. Hij wil ook kinderen die alleen maar een beetje overlast veroorzaken in opvoedingskampen hebben en met dat doel wil hij het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens laten herzien."
Dat hadden wij namelijk in de wandelgangen vernomen en dat gaven wij dus maar eventjes door. Wij vervolgden met nog iets wat wij, even verderop, ook in de wandelgangen hadden opgepikt:
"In wezen wil hij alle kinderen in opvoedingskampen hebben, opdat zij van staatswege een 'fatsoenlijke' gristelijke opvoeding verstrekt krijgen, alleen had hij dat voorlopig nog even geheim willen houden."
Zojuist bereikt ons het bericht dat deze buitengewoon griezelige godsdienstwaanzinnige deze enge opvatting nu zelf ook maar eens wereldkundig gemaakt heeft. RTL meldt: 'Rouvoet: speciale campussen voor jongeren'. Het stukje onder die kop luidt:
"Minister Rouvoet van Jeugd en Gezin wil speciale campussen voor jongeren die niet naar school gaan en ook niet werken.

Dwingen
Rouvoet onderzoekt nog of hij de betreffende jongeren desnoods kan dwingen naar zo'n campus te gaan. Volgens de minister moeten deze zogenaamde prepcamps de jongeren voorbereiden op betaald werk. Verder wordt er veel aandacht besteed aan discipline.

Wet
Rouvoet geeft aan dat hij desnoods de wet wil wijzigen om de jongeren te dwingen iets met hun leven te doen.
"

"Campussen". Ha. Het mocht wat. Hij bedoelt gewoon kampen. "Prepcamps"? Zou hij daar dan concentratiekampen mee bedoelen? Speciale kampen voor de Rouvoetjeugd, waarin de Rouvoetjeugd wordt opgevoed in de geest van de grote geestelijke leider Rouvoet ("Eén rijk! Eén volk! Eén opvoeder!")? Wij hopen van niet, maar vrezen het ergste. Wij EISEN derhalve dat deze man ONMIDDELLIJK EEN MOTIE VAN WANTROUWEN aan zijn broek krijgt. Weg met die griezel. Plaatje25-06-2007 20.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere