Jeroen Steeman steunt enge ideeën André Rouvoet

Jeroen Steeman, de moddereter van het forum van Groen Links, kan het bannen niet laten. Hij steunt bovendien de onfrisse ideeën van Hans in het Huis door dik en dun (zie bijvoorbeeld 'Webmaster 'Linkse Lente' in de fout').

Criticastor wist dit nog niet en heeft derhalve een bijdrage geplaatst op het forum van Groen Links onder de titel 'Rouvoet moet onmiddellijk weg', waar wij het geheel mee eens zijn. De text van genoemde bijdrage luidt:

"Minister Rouvoet wil alle kinderen die niet op school zitten of aan het werk zijn in kampen douwen. Dit idee had afkomstig kunnen zijn van Hans in het Huis, zo griezelig is het. Minister Rouvoet moet dan ook onmiddellijk worden weggestuurd."
Dat was heel dom van Criticastor, want van moddereter Jeroen mag Hans in het Huis niet griezelig genoemd worden en zijn ideeën ook niet. Moddereter Jeroen heeft dus gereageerd met: BAN - Jeroen.

Wij gaan Criticastor maar eens een hart onder de riem steken door onder een nieuwe nick (wij zijn namelijk ook gebannen, dus wisselen we regelmatig van naam) even te reageren bij genoemd stukje, als dat tenminste gaat (die nieuwe nick zal wel lukken, maar de vraag is of men nog kan reageren bij stukjes van gebannenen).

Moddereter Steeman heeft het weer gedaan

[TOEVOEGING:] Iemand die zich Herdershond noemt, heeft inmiddels gereageerd met:

"Helemaal eens met Criticastor.

Waarom heeft Criticastor een ban? Mag je de ideeën van Rouvoet niet griezelig vinden? Dit is toch een site van Groen Links en niet van de CHU?"

Het zou ons nix verbazen als Herdershond binnen vijf minuten een ipban aan zijn broek heeft. De moddereter heeft het er maar druk mee.

Moddereter Steeman heeft het weer gedaan

[TOEVOEGING:] Een paar uur later was Herdershond ook gebannen en het "Onderwerp gesloten". Die Jeroen toch.27-06-2007 18.37 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere