Mannen gaan over Visser heen

Ria Visser heeft, verdeeld over de zoektermen Ria en Visser, geruime tijd doorgebracht in de topvijftien van zoektermen waarmede men onze webzijde bereikt.

Dat kwam doordat zij had gezegd dat ze met Mart Smeets geneukt had en wij daar toevallig een paar dagen eerder een opmerking over hadden gemaakt. Zoiets. Waarom mensen dat soort dingen dan gaan nazoeken op internet, ontgaat ons volkomen.

Hoe het ook zij: de zoekterm Visser is inmiddels uit de topvijftien gekukeld. Het woord mannen is ervoor in de plaats gekomen. In dier voege zijn de mannen dus over Visser heen gegaan. Hoeveel mannen er in werkelijkheid over Ria Visser zijn heengegaan weten wij niet en hoeveel mannen daar daadwerkelijk over fantaseren, zelfs in de wetenschap dat ze dan een kutzwager worden van Mart Smeets, is ons onbekend. In ieder geval ziet de zoektermentopvijftien er op dit moment als volgt uit: naakt; foto; naakte; van; sex; naaktfoto; gratis; vrouwen; meisjes; bloot; strand; blote; met; mannen.



02-07-2007 12.38 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere