Spinal Tap, filmpjes

Spinal Tap heeft gisteren opgetreden tijdens 'Live Earth' en daarmee een bijdrage geleverd aan het broeikaseffect. Zoals Neerlands Hoop ooit al opmerkte: "het is een enorme puinhoop in de wereld en daar willen wij graag het onze aan toevoegen", of woorden van gelijke strekking.

Wij hadden graag het filmpje van Marti di Bergi gezien, betreffende de reünie van de groep, maar zoals wij gisteren al zeiden (in MSN.com, de hondelulle van de week) zat dat er dankzij de hondelulle van MSN.com even niet in.

Het optreden van Spinal Tap hebben wij gemist, doordat wij niet naar 'Live Earth' gekeken hebben. Wij zijn het namelijk helemaal eens met onze vaste columnist, die in zijn stukje Fuck Live Earth verzucht:

"De vraag is namelijk: waarom zou iemand zich in vredesnaam iets moeten laten vertellen door mensen die zelf te stom zijn gebleken om een vak te leren?"

Dit alles laat onverlet dat we wel op youtube zijn gaan kijken wat wij daar van Spinal Tap's optreden konden vinden. Welnu, eerst kwamen wij een interview tegen, waarin ook de fretten waarover Quizzimodo ons telefonisch had ingelicht ter sprake kwamen, en waarin bleek dat Nigel op zoek is naar jockeys van vijfenzeuventig centimeter, of daaromtrent.

Daarna bekeken wij Spinal Tap - Live Earth, waarin ook Marti di Bergi opduikt. (11 JULI: WEL GODVERDEGODVERDEGODVER. DIT FILMPJE IS INMIDDELS WEGGEHAALD. GODVERDOMME NOG AAN TOE.)

Vervolgens zagen we Spinal Tap + Army of Bass Players - Live Earth - Big Bottom, waarbij het ons niet helemaal duidelijk is waarom er na het nummer Big Bottom nog zes minuten zwart beeld in het filmpje zit, maar een kniesoor die daar op let. (11 JULI: ANDERMAAL WEL GODVERDEGODVERDEGODVER. DIT FILMPJE IS INMIDDELS OOK WEGGEHAALD. GODVERDOMME NOG AAN TOE.)

Toen bleek er ook nog een filmpje van een radiointerview beschikbaar te zijn 'Spinal Tap with Colin Murray on Radio 1' en dat hebben we natuurlijk ook even bekeken.

Pas aan het eind van het Youtubefilmpje kwamen we erachter dat er een uitgebreidere versie van het interview te bezichtigen is bij de BBC, te bekijken met de Realplayer en die hebben we wel, dus dat zal de hondelulle van Microsoft en MSN leren. Of niet.08-07-2007 11.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere