Kankerteringtyfusklotestaatssecretaris Heemskerk

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hebben een schijthekel aan bedrijven die ons ongevraagd bellen. Wij maken er dan ook een gewoonte van om dat soort kankerteringtyfusklotebedrijven zodanig te woord te staan dat er misschien ooit ergens iemand op het idee komt om door te geven dat wij niet gebeld moeten worden, omdat wij dat niet willen.

Toen wij dan ook, eerder op de dag, hoorden dat er een staatssecretaris zou bestaan, in Nederland nog wel, die iets aan de telefoonterreur zou gaan doen, waren wij al bijna een heel klein beetje blij geworden. Toen wij de rest van de zin hoorden, kregen wij al weer meteen bloedgolven, waarbij "bijna een heel klein beetje blij" in het niets verdween en waarbij "euforisch" ook nog het onderspit zou hebben moeten delven.

WEL GODVERDEGODVERDEGODVER. Wat is namelijk het idee van de kankerteringtyfusklotestaatssecretaris in quaestie? Het idee van de kankerteringtyfusklotestaatssecretaris in quaestie is, dat wie niet gebeld wil worden dat godverdomme zelf ergens zou moeten laten registreren, alsof die kankerteringtyfusklotekutbedrijven anders zomaar het recht zouden hebben om je achter je avondeten vandaan te bellen.

Wij hadden nog even de vage hoop dat we het verkeerd verstaan hadden, maar dat liegen we, want met dit neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet versta je helaas nooit iets verkeerd, en wij wisten zeker dat we het niet verkeerd verstaan hadden toen wij dit lazen:

"Consumenten kunnen zich eenmalig bij het register aanmelden als ze niet meer gebeld willen worden door telemarketingbedrijven. Ook moeten de bedrijven mensen voortaan actief de mogelijkheid bieden om zich af te melden voor ongevraagde telefoontjes."
WEL GODVERDEGODVERDEGODVER. WEL GODVERDEGODVERDEGODVER. Wacht, laat ons niet in herhaling vervallen. WEL GODVERDEGODVERDEGODVER! Dus omdat die kankerteringtyfuskolereklotebedrijven ons blijven bellen, moeten wij ons godverdomme gaan afmelden? Welke mongool verzint zoiets? Ze moeten ons godverdomme helemaal niet durven bellen. De laatste keer dat we zo'n kankerteringtyfuskolereklotekutbedrijf aan de lijn hadden, hing men trouwens gauw op nadat wij gevraagd hadden wat het bezorgadres van het bedrijf in quaestie was, dus dat scheelt.

Wij willen de desbetreffende staatssecretaris ook best even dolbellen, als dat moet, maar we hebben zijn nummer niet. Bedrijven die ons per se willen bellen kunnen zich tegen betaling van vijfhonderd euro per aanvraag aanmelden voor ons register. Het antwoord is NEEN en die vijfhonderd euro zijn ze kwijt.19-07-2007 23.50 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere