Meer minklikkers dan doorklikkers op NUjij.nl?

Een computer of compjoeter
Uw en onze captain schreef een paar dagen geleden: 'Nujij.nl: meer plaatsers dan lezers'. Of de daarin vervatte stelling houdbaar is, valt te betwijfelen, maar de impliciete gedachte dat het concept van NUjij.nl niet deugt, staat recht overeind.

Uw en onze captain heeft de afgelopen dagen een beetje lopen zieken en experimenteren op NUjij.nl en wij hebben dat met zijn allen zitten volgen (moest van hem) en tevens de webzijde in quaestie eens grondig bekeken, waarbij ons opviel dat er soms veel meer reacties zijn dan je op basis van het aantal doorklikkers zou mogen verwachten. Volgens ons is het namelijk wel zo netjes om eerst het te bediscussiëren artikel even te lezen en daarvoor zou je moeten doorklikken, nietwaar.

Uw en onze captain heeft dit zelf trouwens expliciet gemaakt in een door hem twee of drie keer geplaatste reactie bij stukjes over pedofilie, als volgt:

"Ik heb niet de moeite genomen om het bovenstaande allemaal door te lezen maar denk te weten dat Fledopiel eigenlijk Sietse heet en zich voordoet als een viezerik.

Van mijn moeder, die eigenlijk geen Sietse heet en ook nooit gedaan heeft alsof, heb ik geleerd dat je met gekken en viezeriken niet discussieert, maar dat je die ontloopt. Als je geen kant op kunt en groot en sterk genoeg bent, sla je ze de hersens in.

Als je geen kant op kunt en niet groot en sterk genoeg bent, heb je een probleem."

Ziet u wel: "niet de moeite genomen om het bovenstaande allemaal door te lezen", maar wel een grote bek. In een andere discussie kwam het woord minklikkers (genoemd door Jungle Rock) voor. Minklikkers zijn mensen die bij andermans reacties op min klikken. Wij vragen ons nu af of er op NUjij.nl meer minklikkers rondlopen dan doorklikkers, of andersom. Je hebt er verder niets aan, waar we zouden het toch best willen weten.

21-07-2007 13.07 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere