Koningin Beatrix mag geen hoer genoemd worden

StommelingJones
Wij zijn niet op de leeftijd dat wij, als wij naar de hoeren gaan, zijn aangewezen op de lelijke oude hoeren die niemand meer wil hebben en ook hebben we, ondanks uw en onze captain, genoeg geld om niet naar de goedkope hoer zonder clitoris ("Doet u dan maar een Grolsch." Hahahahahaha. Sorry) te hoeven.

Wij zijn bovendien geen gerontofiel, dus wij hebben ons nooit zelfs maar zijdelings voorgesteld wat wij op sexueel gebied met Hare Majesteit Koningin Beatrix zouden willen doen, daar wij met zo'n chagerijnig oud wijf op sexueel gebied helemaal niets zouden willen doen, behalve haar zo hard mogelijk ontlopen en dat is niet echt een deugende sexuele fantasie, maar ook beslist geen ondeugende, dachten wij.

De een of andere eikel dacht er anders over. Hij had bedacht dat Koningin Beatrix een hoer was, en hij wist ook te vertellen wat hij met haar dacht aan te vangen. Wacht, we nemen het berichtje van RTL Nieuws even over:

"Boete wegens majesteitsschennis
Een 47-jarige man is door de Amsterdamse politierechter veroordeeld tot een boete van 400 euro, omdat hij koningin Beatrix ernstig heeft beledigd.

Eerste keer
Het is voor het eerst sinds jaren dat iemand wegens majesteitsschennis is veroordeeld. De man moet ook nog zeven dagen de cel in.

Ruzie
De man kreeg het begin juli aan de stok met fietsende agenten. "Ik haat jullie koningin. De koningin van Nederland is een hoer", riep hij tegen de politie. Daarna beschreef hij de seksuele handeling die hij met de vorstin wilde verrichten. "Dat vindt ze lekker", voegde hij er nog aan toe. Voor majesteitsschennis staat een maximale celstraf van vijf jaar.
"

Wij kunnen ons, zoals reeds aangeduid, niet voorstellen dat de koningin van Nederland als hoer zou kunnen rondkomen. Welke "seksuele handeling" deze zeuvenenveertigjarige viezerik met haar in gedachten had, is ons volstrekt onduidelijk, maar wij kunnen ons voorstellen dat er een fietspomp aan te pas kwam, daar de fantaserende hoerenloper het aan de stok had met fietsende agenten, waar hij licht door beïnvloed zou kunnen zijn. Als hij iets geroepen heeft over de koningin en een of meer fietspompen, heeft hij misschien ook aangeduid waar hij die pomp of pompen dacht te steken. Of de koningin dat werkelijk lekker zou vinden, betwijfelen wij.

Samenvattend vinden wij dat een veroordeling wegens majesteitsschennis ten eerste niet meer van deze tijd en ten tweede derhalve altijd te zwaar is. Vervolgens vinden wij dat een dermate verminderd toerekeningsvatbare schreeuwer vermoedelijk dringend aan een paar jaar dwangverpleging wegens gekte toe is. Ten slotte durven wij wel te stellen dat de koningin vermoedelijk echt geen hoer is, daar de sexuele fantast in dat geval wel veroordeeld zou zijn wegens het schenden of openbaar maken van een staatsgeheim.30-07-2007 21.06 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere