Zelfverklaarde pedofiel gesteund door NUjij.nl

Naar aanleiding van het stuk 'Fledopiel, de pedofiele voetbaltrainer?' had uw captain een link geplaatst op NUjij.nl. Deze link heeft een aantal uren op genoemde webzijde gestaan en is toen in alle stiekemheid verwijderd.

Uw captain heeft daarop de vrijheid genomen de link te herplaatsen, waarop hij binnen een paar minuten opnieuw verwijderd werd. Opnieuw zonder opgaaf van redenen en zonder waarschuwing vooraf, achteraf of tijdens. Dat vinden wij niet netjes.

Wat wij ook niet netjes vinden is dat de redactie van NUjij.nl in onze koppen knoeit. Wij hadden geschreven: 'Gristenhonden houden toegang tot basisadministratie'. Zonder iets te zeggen had de reactie van 'Gristenhonden' 'Kerken' gemaakt. Daarop zijn wij zo vrij geweest het terug te veranderen in 'Gristenhonden', met de toevoeging: "@redactie: als ik 'gristenhonden' schrijf, moeten jullie daar godverdomme geen 'kerken' van maken." Of woorden van gelijke strekking.

Het resultaat laat zich raden: de redactie heeft dit bericht zonder iets te zeggen geheel verwijderd en uw captain kan niet meer inloggen. "Er is een probleem geconstateerd. Neem contact op met de redactie voor meer informatie", aldus het inlogscherm. Vergeet het maar. De redactie is namelijk het probleem, dus contact opnemen met de redactie gaat niet helpen.

[TOEVOEGING] Het eerste gewraakte stukje zag er zo uit:


02-08-2007 09.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere