NUjij.nl laat reacties verdwijnen

Een computer of compjoeter
Nadat uw captain door de redactie van NUjij.nl verbannen was en hij, zoals u ongetwijfeld verwacht had, geweigerd heeft op zijn blote knieën te gaan smeken of hij er alstublieft weer op mocht, of woorden van gelijke strekking, schijnt een onzer redactieleden het op zich genomen te hebben op NUjij.nl een pedofiel te gaan lastig vallen.

Nu hebben wij hier met zijn allen een ongelofelijke schijthekel aan pedofielen, dus het initiatief van het desbetreffende redactielid (zijnde Stommeling Jones) om zich op genoemde webzijde met zijn nieuwe hobby te gaan bezighouden, viel hier in goede aarde (mits het zijn werk niet zou schaden, maar hij wist te melden dat wij er nog bezoekers aan over zouden houden ook en hij had er een goede reden voor, namelijk dat de desbetreffende pedofiel zich voordeed als iemand die door Stommeling Jones was besproken, maar niet wilde toegeven dat hij het ook echt was, of zoiets, en of u daarvoor even het stukje 'Fledopiel, de pedofiele voetbaltrainer?' wilt lezen), dus wij hebben hem niet tegengehouden, al was het maar omdat wij om ongeveer dezelfde reden zelf ook van NUjij.nl zijn afgegooid (zie 'Zelfverklaarde pedofiel gesteund door NUjij.nl').

Wat wil nu het geval? Het geval wil dat Stommeling Jones onder zijn nick 'Gecensureerd' een reactie op de desbetreffende pedofiel geplaatst had bij het stukje 'Politie onderzoekt betrokkenheid ouders Madeleine', die echter zonder een spoor achter te laten is verdwenen. Wij gaan niet zeggen dat wij het niet erg vinden dat NUjij.nl pedofielen steunt, want dat vinden wij wel erg. Wij gaan ook niet zeggen dat Stommeling Jones met zijn zatte harses honderd procent kan garanderen dat hij zelf nix fout gedaan heeft, maar daar gaan we wel blind van uit. Als hij namelijk met zijn zatte harses één ding goed kan, is het zijn obsessionele gedachte van dat moment ten uitvoer brengen. Wij zijn dan ook blij dat hij met zijn zatte harses nooit kwaad op ons geweest is, als u begrijpt wat wij bedoelen (nuchter wel, maar dan is hij een stuk minder eng).

Stommeling Jones, alias Gecensureerd, heeft van zijn wrevel blijk gegeven middels de reactie:

"Ongeveer een uur geleden heb ik gereageerd op iets wat Fledopiel zei. Mijn reactie is zonder een spoor achter te laten verdwenen. Niet netjes van de redactie.

Mijn reactie bevatte onder andere de woorden "leuk dat je even langs geweest bent", gevolgd door het welgemeende advies om onmiddellijk te vertrekken. Het kan zijn dat de redactie vond dat ik mij niet netjes genoeg uitdrukte.

Gelieve de weg te censureren lelijke woorden en de desbetreffende omschrijving van Fledopiel dan maar zelf even te verzinnen."

Om het zo geinig te kunnen formuleren, moet hij goed lazerus geweest zijn, maar dat is een heel ander verhaal. Uit zijn uitspraken, hier ter redactie gedaan, menen wij te kunnen concluderen dat zijn oorspronkelijke reactie ongeveer als volgt geluid heeft:
"@Fledopiel: leuk dat je weer even langs geweest bent. En nou opgesodemieterd. Schijnheilige viespeuk."
Is dat nou zo erg? Wij dachten van niet.

07-08-2007 23.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere