Mein Kampf niet langer verbieden

Stommeling Jones
Stommeling Jones
Als het waar is dat Geert Wilders in de De Volkskrant gepleit heeft voor een verbod op de koran omdat dat boek volgens hem op hetzelfde niveau staat als 'Mein Kampf', maakt hij een denkfout.

In plaats van de koran te verbieden zou 'Mein Kampf' niet langer verboden moeten zijn. Wij zijn er ooit in begonnen, maar het was dermate saai dat wij niet verder dan de eerste pagina gekomen zijn, menen wij ons te herinneren. In 'Das Kapital' hebben we tenminste nog met hangen en wurgen pagina honderd gehaald. 'Mein Kampf' is waarschijnlijk op verschillende plaatsen gratis te downloaden, wat het nadeel heeft dat je je reet er pas mee kunt afvegen nadat je het boek hebt uitgeprint, dus je moet niet nodig moeten, als u begrijpt wat wij bedoelen, en de Nederlandse vertaling van de koran ligt voor een paar uiri in de ramsj, want daar ligt ie altijd.

Met de huidige prijzen blijft gewoon WCpapier dus het voordeligst.08-08-2007 11.12 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere