Alberto Contador bekent dopinggebruik

StommelingJones
Alberto Contador wordt ervan beschuldigd doping gebruikt te hebben. Toch nog toe heeft hij ontkend.

De De Telegraaf meldt echter dat hij aanstaande vrijdag gaat bekennen. Het desbetreffende artikeltje heet 'Contador leest vrijdag verklaring voor' en het feit dat hij gaat bekennen staat er niet met zoveel woorden in vermeld. De De Telegraaf zegt zelfs:

"Waarschijnlijk zal de winnaar van de gele trui nogmaals zijn betrokkenheid in de zaak Fuentes ontkennen."
Wat een onzin. Daar heeft hij geen nieuwe verklaring voor nodig. De De Telegraaf zegt verder onder andere:
"[...] Ploegleider Johan Bruyneel van Discovery zal vrijdag bij de bijeenkomst, die om 12.00 uur begint, aanwezig zijn. Contador is na afloop niet beschikbaar voor vragen."
Hieruit concluderen wij dat Alberto Contador na het voorlezen van zijn bekentenis door ploegleider Johan Bruyneel onmiddellijk in een geblindeerde auto gedouwd wordt om met onbekende bestemming weg te scheuren.

Als het anders wordt, merkt u het wel. Mocht Contador niet bekennen, dan is dat detelegraafstukje een typisch geval van noninformatie en klopt de kop boven ons stukje ook niet. Jammer dan.

Voor het overige zijn wij van mening dat Lance Armstrong al zijn tourzeges aan doping te danken heeft, maar dat is een heel ander verhaal.08-08-2007 19.31 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere