Tofik Dibi is de domste

Stommeling Jones als kamerclown
De groep Wilders
Geert Wilders is misschien niet de slimste, maar hij weet de zaak wel op de kast te krijgen en dat is leuk, zeker in komkommertijd (er dreigt een wespenplaag, wist u dat?).

Wilder's idee om de koran te verbieden is niet bij iedereen even goed gevallen, maar sommigen winden zich er erger over op dan anderen. Om Geert serieus te nemen, moet je al niet zo bijster slim zijn, maar als je je door elke scheet die hij laat bloedgolven laat bezorgen, ben je vrij dom.

In dat kader verwijzen wij naar 'Niemand ziet iets in plan Koranverbod'. Uit dat stukje blijkt dat Tofik Dibi, kamerlid van Groen Links, de domste is, in ieder geval de domste figuur onder de zich geuit hebbende kamerleden.

"Kamerlid Tofik Dibi (GroenLinks) gaat het verst; hij noemt Wilders een racist."
Kamerlid Tofik Dibi heeft het dus niet zo begrepen. Kamerlid Tofik Dibi denkt dat Geert Wilders iets tegen islamitische allochtonen heeft omdat ze allochtoon zijn, wat misschien best waar is, doch niet ter zake doet, daar Geert Wilders met zijn voorgestelde koranverbod juist duidelijk probeert te maken dat hij iets tegen islamitische allochtonen heeft omdat ze islamiet zijn.
De deense vlag

Als kamerlid Tofik Dibi werkelijk denkt dat het zijn van islamiet een rassenkenmerk is van de islamitische allochtoon maakt kamerlid Tofik Dibi een fout, die niet eens als denkfout te omschrijven is, aangezien daar duidelijk niet over is nagedacht, of althans niet door iemand die de kunst van het denken machtig is. Om zo te denken moet je zelf trouwens behoorlijk, of zeg maar gerust onbehoorlijk, racistisch zijn ingesteld. Kamerlid Tofik Dibi zet zichzelf hier dus behoorlijk te kakken als racist. De sukkel.

Kamerlid Tofik Dibi blijkt het dan ook nog ter meerdere eer en glorie van kamerlid Tofik Dibi te doen en wil er graag zo veel mogelijk publiciteit mee halen:

"Onder de kop 'Geert Wilders is een racist' stelt Dibi (GroenLinks) op Hyves dat je soms het beestje bij naam moet noemen. ''Ik hoop niet dat hij nu weer excuses van Femke zal eisen... nou... stiekem hoop ik dat wel een beetje.''"
Dat doet ons eraan denken dat genoemde Femke, zijnde Femke Halsema, nooit fatsoenlijk antwoord heeft gegeven op de vraag of ze die eposteltjes van Verdonk eens wilde laten zien. Bovendien heeft genoemde Femke, zijnde Femke Halsema, ook nooit laten weten stalinonazi Hans in het Huis niet te steunen en de in een reactie van Yakov Weizmann genoemde beschuldiging van anti-semitisme aan het adres van genoemde Femke, zijnde Femke Halsema, is door genoemde Femke, zijnde Femke Halsema, bij ons weten evenmin ooit gepareerd, of zelfs maar beantwoord.

Kortom: kamerlid Tofik Dibi had beter niet zo hoog van de toren kunnen blazen. Kamerlid Tofik Dibi is dus de domste, maar dat hadden we al gezegd, dus we zijn rond.09-08-2007 12.07 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere