Beatrix is een hoer

Stommeling Jones
Beatrix is een hoer. Wij zeggen dit niet omdat het ons interesseert of Beatrix een hoer is of niet, maar wij zeggen het om het publieke debat aan te zwengelen. Dan mag het namelijk.J.P. Balkenende is trouwens een godsdienstwaanzinnige neostalinistische zielepoot. Dit zeggen wij niet om het debat aan te zwengelen. Die tussen-n die de geestelijk minvermogende doctorandussen van het Groene Boekje in het woord zielepoot hebben menen te moeten frommelen, is ons namelijk al heel lang een doorn in het oog en daar moet nu eindelijk maar eens een eind aankomen. Er hoeft echter niet over gedebatteerd te worden.

Als u nog wilt debatteren over de vraag of Jeepeetje het premiertje daadwerkelijk zowel godsdienstwaanzinnig als neostalinistisch is en of er niet meer lelijks over hem te zeggen valt, moet u het vooral niet laten. Als u André 'de goorste en griezeligste godsdienstwaanzinnige van Nederland' Rouvoet en Wouter 'de gristenhond in geitenkleren' Bos in uw overwegingen wilt betrekken, houden wij u natuurlijk niet tegen.

Het bovenstaande is geschreven naar aanleiding van Geen vervolging interviewster en cameraman Spunk, dat als volgt begint:

"Het OM gaat de interviewster en cameraman van Spunk niet vervolgen voor majesteitsschennis en belediging. De teksten op de t-shirts van de interviewster zijn weliswaar beledigend en grievend, maar waren bedoeld om het publieke debat aan te zwengelen. Daarom acht het OM de teksten niet strafbaar. Het OM heeft de zaak geseponeerd en zal de in beslag genomen opnamen teruggeven aan de makers."
Dan slaan wij een stukje over en citeren de laatste alinea:
"Op 30 juli jongstleden werd een man wel veroordeeld voor majesteitsschennis. In die zaak waren niet alleen de uitlatingen veel grover, maar werd ook vastgesteld dat de bedoeling van de verdachte wel strafbaar was. De rechter oordeelde toen dat de uitlatingen alleen gedaan waren om de aanwezigen te provoceren."
Wat moet het toch fijn zijn om rechter of Officier van Justitie te wezen. Dan kun je in iemands hoofd kijken en weet je waarom hij iets doet.

Omdat wij niet zeker weten of alle rechters en officieren van justitie zo helderziend zijn, zeggen wij maar even expliciet dat het voorgaande vooral bedoeld is om het debat aan te zwengelen en de inwoners van ons land op die manier te provoceren tot een revolutie waarbij de monarchie wordt afgeschaft en waarna er nooit meer godsdienstwaanzinnigen aan de macht komen.10-08-2007 16.17 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere