Rot toch godverdomme eens een keer op met die smurrie

StommelingJones
Waarom moeten godverdomme al die zeikwijven toch weer elke avond van al die kutsmurrie op hun gezichten smeren?Is er dan niemand die ze duidelijk kan maken dat ze echt wel vanzelf oud en lelijk worden en dat ze echt wel uit zichzelf dood zullen gaan? Nou ja, uit zichzelf doodgaan is misschien niet hetzelfde als vanzelf, maar dood gaan ze toch.

Net als hun mannen. Als ze die hebben. Maar daar gaat het nu even niet over. Nu gaat het even over al die zeikwijven die proberen hun aftakelingsproces tegen te gaan door zichzelf in te smeren met 'Diadiaree nachtcrème' (al dan niet voor de gevoelige huid) en 'Diadiaree dagcrème' (eveneens al dan niet voor de gevoelige huid), als wij de merknaam goed verstaan hebben. Kan ook Diadiarreamine of Diaminderdiaree of alles daar tussenin of daar bovenop geweest zijn.

Zeikwijven van Nederland, of als u de term zeikwijven beledigend vindt, vrouwen van Nederland (dat wij daar dus de grap mee maken dat alle vrouwen zeikwijven zijn, wat niet betekend dat alle zeikwijven vrouwen zijn, want wij kennen een paar homo's die zeker wel zeikwijven, maar van zijn lang zal zijn leven nooit vrouwen zijn, doch dit terzijde), houdt nou godverdomme eens op met die smurrie. En mannen van Nederland, roept nou toch eens wat vaker tegen uw zeikwijf: HOU NOU GODVERDOMME EENS OP MET DIE SMURRIE.

Of we oud worden weten we niet. Lelijk zijn we allemaal. En dood gaan we toch. Maar om nou behalve lelijk ook nog glimmend (vanwege die godverdomse klotesmurrie) de pijp uit te moeten, daar passen we toch voor? DOOD AAN DE NACHTSMURRIE. EN DE DAGSMURRIE. EN DE SMURRIE TOUT COURT.11-08-2007 00.27 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere