Geert Wilders heeft nog een mogelijkheid

De groep Wilders
Stommeling Jones
Geert Wilders heeft iets tegen de islam, schijnt. Zijn poging om de koran verboden te krijgen is echter terecht kansloos, dus daar schiet hij nix mee op.

Het door Geert 'de psychopatische clown' Wilders zo vurig nagejaagde boerkaverbod zal er best komen, maar zet niet echt zoden aan de dijk. Zoveel boerka's zijn er nou ook weer niet in Nederland, per slot van rekening.

Als de heer Wilders echt wil voorkomen dat de moslims, door wien wij bedreigd worden, volgens de heer Wilders althans, het in Nederland voor het zeggen krijgen, moet hij er ten minste voor zorgen dat moslims niet meer mogen stemmen en niet meer gekozen kunnen worden. Dat kan hij natuurlijk niet zo zeggen, want dan valt weer iedereen over hem heen, Domme Tofik voorop.

De heer Wilders heeft echter een mogelijkheid over het hoofd gezien, wat voor iemand met "deelcertificaten Rechten" (of woorden van gelijke strekking, die vroeger op zijn webzijde stonden, maar nu niet meer) een beetje raar is, doch dit terzijde. Hij had de grondwet er bij moeten pakken, waar immers duidelijk te lezen staat:

"[...] Van het kiesrecht is uitgesloten: a. [...]; b. hij die krachtens onherroepelijke rechterlijke uitspraak wegens een geestelijke stoornis onbekwaam is rechtshandelingen te verrichten."
Nu hoeven alleen nog maar alle godsdienstwaanzinnigen van Nederland op grond van hun geestelijke stoornis onbekwaam verklaard te worden tot het verrichten van rechtshandelingen en klaar is Kees. Zijn we meteen van de gristenhonden af ook.

12-08-2007 11.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere