Lachen met Ajax

een televisietoestel
Stommeling Jones
Een van de vele misvattingen waaronder Studio Stort lijdt, is dat Ajax een populaire voetbalclub is.Welnu, gezien het feit dat wij het woord misvattingen gebruikt hebben, voelt u de bui al hangen en hier komt ie: Ajax is dat niet.

Uit eerder genoemde misvatting vloeit voort dat men bij Studio Stort denkt dat de rest van Nederland hartstochtelijk met Ajax gaat zitten meeleven als Ajax in de voorronde van de Champions League gaat worden uitgeschakeld door een derderangsploeg uit een oostblokland. Daar moeten wij smakelijk om lachen. De rest van Nederland hoopt dat Ajax in eigen huis tegen een zo groot mogelijke nederlaag aanloopt en de uitwedstrijd met 10-0 verliest. Of iets in die trant.

Toen wij dan ook op staatsteletext pagina 801 lazen "Flinke domper Ajax tegen Slavia", begonnen wij heel hard te lachen, maar helaas bleek het slechts 1-0 voor Slavia geworden te zijn, zodat we nog steeds niet van het gezeik afzijn, daar Ajax nog steeds de illusie kan hebben dat er in Praag iets te halen valt. Toch is ons humeur altijd nog een stuk beter dan het geweest zou zijn als Ajax gewonnen had, of zelfs maar gelijk gespeeld.

In het verlengde van het voorgaande ligt de mededeling aan het staatsjournaal en wie het verder maar weten wil: Nederland bestaat niet uit Amsterdam, Hilversum en Den Haag en buiten genoemde plaatsen heeft men over het algemeen een schijthekel aan Amsterdam, Hilversum en Den Haag. Houdt daar nou eens rekening mee. Eikels.15-08-2007 23.57 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere