PSV en Vitesse beschuldigd van vals spel

Stommeling Jones
Uw en onze captain heeft op NUjij.nl het stukje 'Lachen met Ajax' geplaatst, dat een skakel bevat naar ons eigen stukje 'Lachen met Ajax'.

Het stukje van uw en onze captain op NUjij.nl is redelijk populair en er hebben al meer dan vijftig mensen op gereageerd. Een van de laatste reacties (van ene 'daffius', een kennelijke Ajaxfan, dat dan weer wel) bevatte onder meer de volgende text:

"[...] ik vond het trouwens wel erg verdacht dat Lazovic voor zoveel idioot veel geld naar PSV gegaan is, en dan PSV in het laatste duel plots met 6-1 wint. zo opeens " speelden ze de sterren van de hemel " en was Vitesse het schlemielen team. wel erg vreemd hoor. correct me if i am wrong maar dit was de grootste nederlaag die Vitesse afgelopen seizoen geleden heeft, ver weg. 't zaakje stinkt. [...]"
Iemand die zich 'doe eens normaal' noemt, reageerde daarop als volgt:
"heel scherp gezien vrees ik, ik had er nog niet zo over nagedacht maar gezien het feit dat bij het niet behalen van de championsleage door psv, de club binnen de kortste keren het budget aanmerkelijk zou moeten gaan aanpassen is deze noodsprong niet ondenkbeeldig. Verre van zelfs

Ik ben al lang niet meer zo naîf om te denken dat dit soort zaken in nederland niet voorkomen. Alles waar mensen op kunnen komen zullen ze doen. Dat is de menselijke aard."

Jeroen'88 brengt daar tegenin:
"maar hoe had psv dan voorspeld dat az zou gaan verliezen? volgens mij valt het allemaal nog mee met die lauche zaakjes."
(Alle spelfouten en grammaticale missers komen voor rekening van de desbetreffende respondenten)

Wij gaan ervan uit dat wij in dezen nergens van uitgaan en dat we ons laten verrassen door het door de KNVB in te stellen onderzoek. Als dat er komt. En anders ook.20-08-2007 17.23 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere