Amerikaanse regering achter samenzwering 9/11

Stommeling Jones
Voor wie het gemist heeft: op 11 september 2001 zijn er in de Verenigde Staten van Amerika een paar vliegtuigen tegen een paar gebouwen aan gevlogen.

De Amerikanen gaven de islamitische terroristen die het gedaan hadden de schuld, maar zo makkelijk gaat dat niet. De antisemieten begonnen meteen te beweren dat de Mossad (u weet wel, de Israëlische inlichtingendienst) er achterzat en ook waren er mensen die beweerden dat de Amerikaanse overheid het allemaal zelf georganiseerd zou hebben. Deze laatste hypothese is vooral op internet zeer populair.

Gisteravond zagen wij op Comedy Central een documentaire met betrekking tot genoemde gedachten en wij moeten zeggen dat het nog ingewikkelder in elkaar zit dan wij dachten, wat vrij simpel is, daar wij gewoon dachten dat de terroristen het gedaan hadden. Uit de documentaire kwam echter naar voren dat de terroristen het inderdaad gedaan hebben, maar dat de Amerikaanse regering zich niet dacht te kunnen veroorloven toe te geven dat men had zitten slapen en derhalve "had been caught with their pants down", zoals ze dat daar zo mooi noemen.

Om het eigen falen te verhullen heeft de Amerikaanse regering toen de samenzweringstheorieën de wereld ingeholpen. Een feit waar wij even van opkeken. Waar wij nog meer van opkeken, is dat alle samenzweringswebsites in Amerika in handen zijn van de Amerikaanse overheid. Op die manier suggereert de overheid almachtig te zijn in plaats van een stelletje slapende klunzen of klunzende slaapkoppen. Het was allemaal zeer overtuigend. De documentaire is te hier te downloaden (52Mb). Het webadres 911blogger.com doet echter vermoeden dat ook deze webzijde bij de samenzwering hoort.

[NOOT VAN UW CAPTAIN:] Stommeling Jones moet van ons de actualiteit een beetje volgen. Wij hebben echter het sterke vermoeden dat hij in dit geval probeert ons te doen geloven dat hij een aflevering van South Park voor een documentaire heeft aangezien. Welnu, zo dom is zelfs hij niet. Hopen wij.21-08-2007 10.25 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere