GeenStijl gapt plaatje van Geert Wilders

Wij waren een poosje niet bij de hondelulle van GeenStijl geweest, al was het maar omdat we daar nix te zoeken hebben. Omdat we wilden zien wat de hondelulle van GeenStijl over het geval Van Bommel (niet de voetballer, maar het kamerlid) schreven, aangezien bedoelde Van Bommel ook weleens voor GeenStijl schrijft, naar wij ons menen te herinneren, gingen we er vandaag toch even kijken.

Op hun voorpagina troffen wij het stukje 'Nou Geert, dat wordt weer aangifte doen' aan. Het fotootje dat erbij stond kwam ons bekend voor. Dat hebben wij namelijk zelf gemaakt. Alleen had onze versie er ook nog een stukje text bij.

Screenshot met gegapte foto
Voor zover wij in de gauwigheid konden nagaan heeft Stommeling Jones onze versie als eerste gebruikt en wel bij het stukje 'Wilders nu helemaal gek geworden'. In dat stukje werd gezinspeeld op een mogelijk bij Geert Wilders aanwezig Calimerocomplex en in dat kader had het Calimeromutsje op de foto dan ook een zekere relevantie. Omdat Geert Wilders ook nog iets over elitaire partijen had geroepen, menen wij ons tenminste te herinneren, stond de text "Want zij zijn elitair en ik is klein en da's niet eerlijk" erbij.

De ietwat dommige puberale hondelulle van GeenStijl zullen dat niet helemaal begrepen hebben en dat zal de reden zijn dat ze de text hebben verwijderd. Onze versie ziet er zo uit:

GeenStijl maakt hiermee inbreuk op ons auteursrecht, hetgeen een misdrijf is. Aangezien de Officier van Justitie alleen tot vervolging overgaat als de door het slachtoffer geleden economische schade groot genoeg is, of zoiets, besparen wij ons de moeite van het doen van aangifte en constateren wij slechts dat de hondelulle van GeenStijl te beroerd zijn geweest om ons om toestemming te vragen om het plaatje met bronvermelding te mogen plaatsen, al dan niet na verminking. Maar ja, daar zijn het puberale hondelulle voor.

Overigens is de kop boven dit stukje technisch gesproken onjuist. Daar wij nog steeds toegang hebben tot het origineel is het plaatje officieel niet van ons gestolen. Het is slechts illegaal gekopieerd en dat zal dan in de ogen van de hondelulle van GeenStijl wel een soort verzetsdaad zijn tegen de Stichting BREIN. Wij weten niet precies hoe pubers denken, dus dat laatste is een gok.22-08-2007 14.41 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere