NUjij.nl belazert de kluit

Een computer of compjoeter
Op 16 augustus schreven wij 'Wat een prutsers bij NUjij.nl'

Op dat moment was het al een poosje niet mogelijk om binnen NUjij.nl te zoeken. Volgens een mededeling op NUjij.nl hield dat verband met onderhoudswerkzaamheden. Wij schreven toen: "Het lijkt erop alsof deze hele webzijde ongetest de wereld in geslingerd is."

Vandaag is het 23 augustus. Zojuist hebben wij wederom geprobeerd te zoeken binnen NUjij.nl en opnieuw kregen wij de mededeling: "Wegens onderhoudswerkzaamheden is zoeken tijdelijk niet mogelijk. Excuses voor het ongemak."

Weet u wat wij denken? (Gezien het feit dat de kop boven dit stukje luidt 'NUjij.nl belazert de kluit', zoudt u het misschien kunnen raden. Vooruit, doe eens een gooi) Wij denken dat NUjij.nl de kluit belazert en dat er helemaal geen onderhoudswerkzaamheden zijn. Waarom NUjij.nl dat zou doen is ons niet helemaal duidelijk. Het enige wat wij zo snel kunnen verzinnen is dat NUjij.nl wil voorkomen dat gebruikers van NUjij.nl op zoek gaan naar andere gebruikers van NUjij.nl, kijken bij welk stukje die voor het laatst gereageerd hebben en er dan meteen met een reactie overheen komen, om te pesten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat men bij NUjij.nl echt net zo incompetent is als je uit de lange duur van de "onderhoudswerkzaamheden" zou kunnen concluderen. Dat zou wel triest zijn.23-08-2007 11.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere