Domme doos laat zich naaien

Het is niet onze gewoonte om vrouwen of meisjes aan te duiden als dozen of mutsen en om Stommeling Jones' grap met betrekking tot die zwarte stewardess die dacht bij een ongeluk gered te zullen worden ("omdat ze altijd meteen op zoek gaan naar de zwarte doos") hebben wij wel gelachen, maar niet erg hard.

Als domme dozen zichzelf echter domme doos gaan noemen, zien wij er geen been in om die benaming over te nemen. 'Domme doos' luidt de kop boven een puntpuntnllog (een log bij puntpuntnl dus) en na lezing moeten wij het helaas met de zelfbenoemde domme doos in quaestie eens zijn.

Onze redactievilla
Foto: redactievilla met hek. Aan den deur wordt niet gekocht
Bij ons wordt aan de deur niet gekocht, met een uitzondering: onze stagiaire heeft toestemming om aan de deur een bordje "Aan den deur wordt niet gekocht" te kopen, voor een maximumprijs van vijf euro. Wie met zo'n bordje aan de deur komt, heeft ofwel gevoel voor humor, ofwel ze niet alle vijf op een rijtje en in beide gevallen blijft het een nuttig bordje.

Terug naar de domme doos. Zij kreeg iemand van Energiedirect aan de deur en was even afgeleid:

"Het alarmbelletje ergens in m'n achterhoofd drong niet echt door, ik stond te kijken hoe mijn dochter - onderbroekloos en met rokje aan - op handen en voeten stond en was bezig haar duidelijk te maken dat dit NIET de bedoeling was."
Even later bleek ze getekend te hebben en genaaid te zijn, of andersom. Wij hopen voor de domme doos dat het nog in orde komt en wij zijn blij dat onze stagiaire goed afgericht is. Die keer dat ze zich aan de deur een uitvaartverzekering had laten aansmeren heeft indruk gemaakt, denken wij.

25-08-2007 13.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere