Fuck Nederland en zo

Stommeling Jones
De deense vlag
Het kabinet stelt 28 miljoen euro beschikbaar om de radicalisering onder moslims tegen te gaan, met name onder de jongeren.

De verschrikkingen van de radicalisering werden op het staatsjournaal als volgt verwoord door de verantwoordelijke ministerin (Ter Horst, dachten wij, maar wij kunnen al die godsdienstwaanzinnige koppen niet zo uit elkaar houden):

"Die lopen rond met op hun tassen texten als Fuck Nederland en zo"
(Of woorden van gelijke strekking)

Het is werkelijk heel vreselijk. Dat een ministerin geen erger voorbeeld van radicalisering kan verzinnen. En dat terwijl wij het met "Fuck Nederland en zo" niet zo erg oneens kunnen zijn. De campagne is volgens de ministerin trouwens al geslaagd als er maar één moslimjongere van de heilloze weg van de radicalisering terugkeert.

Welnu, in dat geval kunnen ze die ene jongere beter meteen die 28 miljoen cadeau doen. En wij willen wedden dat hij het voor de helft ook wel doet. Geef ons dan de andere helft maar, omdat wij het bedacht hebben.27-08-2007 18.02 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere