Hij heeft het voor elkaar

Wij zijn de kwaadsten niet en soms zelfs verrassend goedertieren. Op dit moment moeten wij echter 'Niets' een compliment maken.

Ondanks onze waarschuwing heeft hij het voor elkaar. De waarschuwing luidde:

"Waarschuwing van uw en onze captain: ik begin het zo langzamerhand zat te worden. Als er nog een keer een reactie vanaf dit IPadres geschrapt moet worden, laat ik het door de Technische Dienst blokkeren. Alle voorgaande reacties vanaf dit IPadres zullen dan ook verdwijnen. Aan u de keus."
'Niets' heeft gekozen. Zijn laatste reactie is verwijderd, wegens overschrijding van de wartaaldrempel en zijn IPadres is geblokkeerd.

Moet je maar gewoon een keertje van ophouden weten. Reacties van 'Nico', 'Cees', 'Freek', 'Freek van de Berg', 'John', 'Ben_Hur', 'spic', 'Peet', 'Niemand', 'Kobus' en 'Job' zijn nu ook spoorloos verdwenen. Wij kunnen niet garanderen dat ze van dezelfde persoon afkomstig waren, maar ze kwamen wel vanaf hetzelfde IPadres. Als het verschillende personen waren, hebben ze mooi pech dat 'Niets' de keuze gemaakt heeft.28-08-2007 22.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere