NUjij.nl waarschuwt voor de laatste keer

StommelingJones
Wij hebben er al eens op gewezen dat het concept van NUjij.nl (de lezers als redactie) niet deugt.Bij NUjij.nl weet men dat natuurlijk al van begin af aan en daarom is er wel degelijk een echte redactie actief, die naar hartelust censureert en reacties verwijdert. Een onzer redactieleden ontving het volgende mailtje, nadat hij bij het stukje 'Lachen, gieren, brullen met Ajax' een paar duidelijke dingen had gezegd tegen iemand die zich Fledopiel noemt. Het eposteltje luidde als volgt:
"Beste NUjij-gebruiker,

Verschillende van je reacties zijn door de redactie verwijderd vanwege het off-topic en beledigende karakter ervan.

Bij herhaalde vaststelling hiervan wordt je account gedeactiveerd.

Redactie NUjij"

De offtopicreacties van Fledopiel zijn wel blijven staan en daar kijken wij niet van op. Wij weten niet precies wat de criteria voor "off-topic en beledigende" reacties zijn. De volgende text, van ene 'Fiedelpo' staat er op dit moment bijvoorbeeld nog wel, bij hetzelfde voetbalonderwerp:
"@Fledopiel: ik wil ook graag een keer afspreken. Dan neuk ik je lekker in je reet. Nee, wacht, dat bedoelde ik niet. Dan douw ik een honkbalknuppel in je reet, bedoel ik. En dan sla ik je met diezelfde honkbalknuppel op je kop, dat je hersens tegen de muur spetteren. Hm. Heb je nog steeds zin?"
Dat heeft met voetbal toch ook nix te maken? Maar goed. Het zal wel.

30-08-2007 11.07 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere