Ajaxfans kunnen er niet om lachen: website op zwart

'Ajax-fansite op zwart uit protest', aldus De Pers. Het blijkt hier de webzijde www.afca.nl te betreffen, waar wij nog nooit van gehoord hadden,wat natuurlijk nix zegt.

De dames van genoemde webzijde kunnen niet zo goed tegen hun verlies en maken dat goed duidelijk, door middel van de volgende text:

"Uit protest tegen de schandalige uitschakeling tegen Slavia Praag is afca.nl 24 uur onbereikbaar.

Het is Henk ten Cate voor het tweede seizoen achter elkaar niet gelukt zich te plaatsen voor de Champions League.

Wat ons betreft einde Henk ten Cate en einde bestuur!"

Stommeling Jones deelt ons zojuist "vanuit Amsterdam" mede dat Henk ten Cate en het bestuur vanmiddag een persconferentie geven waarin zij hun aftreden bekend zullen maken en tevens zullen mededelen dat zij hun taken overdragen aan de beheerders van eerdergenoemde webzijde.

Aangezien wij Stommeling Jones zojuist nog hier hebben zien rondlopen, nemen wij zowel zijn mededeling dat hij "vanuit Amsterdam" belde, als zijn aankondiging van die persconferentie niet eens met een korrel zout. Wij geloven hem gewoon niet. Bovendien weten wij vrij zeker dat hij zich in de bezemkast verstopt heeft. Nu gaan wij dan ook de bezemkast op slot draaien en dan ziet hij maar hoe hij er uitkomt, met zijn flauwe geintjes. Wat zullen we nou krijgen.30-08-2007 13.55 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere